![]() |
Re: Logan Provoaca !
Quote:
|
Quote:
opelul e de vanzare nust daca mai "trage" de el eu m-am dat acu ceva timp cu el dar a fost ceva asa spontan de la semafor dar oricum pana la 120 si ceva era in spate :) |
Quote:
Sa inteleg ca te-ai apucat sa iei la rand toate masinile facute de Dimsport de pe la voi?Cred ca ar trebui sa-i mai slabesti un pic, poate invata si ei sa faca chiptuning in loc sa-mi copieze softurile si sa se laude ca ar fi invers;) Felicitari, atat masina ta, pilotul cat si tunerul tau sunt de exceptie :D |
Quote:
|
bravoooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!! maus!!!!
esti tare frate..... si rabane.... nush care-i treaba cu furatu` softului dar cam sari calu` iar.... pastreaza afirmatziile astea pentru tine..... 1. loganul cu soft dimsport mergea cu benzina de 95. 2. are doar toba finala. 3. are un filtru de aer sport (cu care shi-a luat tzeapa dupa parerea mea). 4. orice ar spune maus baiatul nu stie sa dea la mashina.... 5. cand s-au dat loganul cu soft dimsport avea in jur de 100 - 110kg in plus. astea nu sunt scuze... dar nu este atat de clar cum spunetzi voi ca ai un soft de "se moare mama"...... poate intr-adevar o fi o idee mai bun softul tau dar nu atat pe cat il crezi u!!! ma refer strict la performantzele celor doua mashini.... bravo ca ai facut o mashina potenta.... dar atat!! iar pt. tine domnule maus... sa stii ca m-ai dezamagit mult!!!!! foarte mult!!! |
Atat timp cat omul caruia i-am lucrat masina ma suna si imi spune ca cel de la Dimsport a vrut sa-i citeasca ecu pentru ca era atat de curios ce am facut eu diferit de el de masina lucrata de mine fuge mult mai tare...n-am sarit calu deloc. Si asta dovedeste cel mai clar ca surpriza a fost destul de mare pt tine sa se intample asta, scuzele ulterioare fiind doar umplutura. Probabil de aia esti dezamagit de Maus, ca a fost baiat cinstit. Ar fi bine sa va vedeti de treburile voastre si sa invatati sa faceti chiptuning, nu sa fiti curiosi ce au facut altii de sunt mult mai buni. Cat despre scuzele enumerate...faptul ca masina lucrata de mine ia doar juma de masina de la un Golf 4 TDI de 90 de cai tunat tot de voi...spune multe. Cat despre tine, daca vrei sa nu mai fi mereu pe locul 2, schimba-ti furnizorul de softuri;)
|
Quote:
100 kg alea in plus in ce constau eu am fost acolo dar nu am vazut dale de beton in portbagaj ba chiar s-a dat loganul rosu cu o persoana in plus si rezultatul a fost acelasi |
BV Domnule Maus.....!!!!!!!!!!!!!!
Felicitarile mele..............ce natie de om esti???Galatean-Bucurestean......parca vroaiai club nu mai puteai ......sa stii si tu ca ceea ce ai facut tu aici se cheama reclama si contra-reclama..... Din cate stiu eu parca vroiai sa lucrezi cu Andrei in continuare.....Dar vad k ii faci anti reclama!!!!Are dreptate omul!!! Si tu Rabbane iar incepi scandalurile tale vechi????Ceky nu a venit pe forumul asta sa arunce cu noroi in tine ...nu inteleg dc tii tu atat de mortis sa o faci tu de fiecare data cand vine vorbe de el(neintelegerile intr-e voi 2 ar trebui rezolvate in particular nu pe un forum public)..... INCA 1 DATA PT MAUS>>>>>>>>>>>>>>DEZAMAGIRE TOTALA |
AAAAAAAAAAAAAAAAAA
In primul rand si eu sustin acelasi lucru ......Omul cu Logan-ul cu soft Dim-Sport nu stie sa conduca .....habar nu are.Omul a fost proprietarul unui 325 (ursuletz) care de fiecare data cand se punea la start pleca in burn-out....asa ca eu zic ca nu stie sa conduca ............. |
AAAAAAAAAAAAAAAAAA
In primul rand si eu sustin acelasi lucru ......Omul cu Logan-ul cu soft Dim-Sport nu stie sa conduca .....habar nu are.Omul a fost proprietarul unui 325 (ursuletz) care de fiecare data cand se punea la start pleca in burn-out....asa ca eu zic ca nu stie sa conduca ............. Si inca o treaba pe care voi "racerii"de duminica nu o stiti.......... XCand e vorba de 2 masini aproximativ egale ca si performante..atunci e strict vorba de pilotaj. Parerea mea e ca aici trebuie sa "preaslavim"pilotul nu softul...filtrul de aer....toba finala.....difuzorul din portbagaj.....etc etc etc etc.........astea sunt copilarii cu diferente insignifiante de alde 1-2 cai........... PILOTAJUL CONTEAZA............. P.S. cred ca toti am vazut cel putin o data in viata cum intr-o competitzie intr-e 2 masini (una mai slaba si alta mai puternica cu 10-15 cai) poate castiga una mai slaba printr-o simpla pilotare mai buna a unuia dintr-e automobile.............aici inexemplu una mai alba cu 10-15 cai sa o bata pe cealalta mai potenta................asa k......COPII VOI STATI CUMINITI E TIMPUL CA ADULTII SA ISI IASA DIN MINTI........ |
nu ma intereseaza certurile dintre voi si nu conteaza cine a facut softu... si alte chestii(parerea mea )Am asistat la cursa cu golf-ul 1,9 tdi.Sincer pt mine a fost doar o cursa in care MAUS a castigat!(cel putin in ochii mei)restul discutiilor nu-si mai au rostul aici! ci in particular!
Cred ca s-a cam deviat de la subiect putintel.... INCA ODATA Bravo:peace: :dance: MauS si ai grija de golanul ala ca merita! |
Quote:
iar pt. rabane........ nu mai comentez nik ca prea te aprinzi... daca vrei sa facem o comparatzie.... clientul meu cu loganul s-a dat cu acelasi golf.... shi cum e el ciubota a luat 1 mashina -1 jumate cel mult.... deci ideea e ca softurile sunt foarte apropiate.....!!! shi ce am vrut sa demonstrez ete ca nu softurile sunt problemele.... ci micile modificari shi SOFERUL!!!!!!!!!!!!!!! shi cu asta basta...... |
Quote:
|
Quote:
Tu nu ai ce comparatie sa faci cu mine. Stii si tu f bine care este situatia, chiar daca nu recunosti. Nici nu ma astept sa-mi dai dreptate avand in vedere situatia de fata, ar fi o prostie din partea ta. Eu ti-am sugerat destul de elegant ce ai de facut ca sa nu mai fi un tuner de mana a doua. Intelegi, o sa-ti fie bine, nu intelegi, tine-o tot asa. Acum haide sa incheiem acest subiect, eu am spus ce am avut de spus si cine a avut ochi sa vada, a vazut ce trebuia vazut. P.S. Mi se pare totusi impertinenta sa-ti jignesti clientul si sa-l faci ciubota pe un forum public. Pentru ca a fost umilit de o masina de putere egala la baza si pentru ca l-ai facut ciubota cred ca ar trebui sa-i dai banii inapoi si sa-l lasi sa-si faca masina la tuneri adevarati care stiu ce inseamna respectul. |
oricum nu mai are rost.................!!!!!!!!!!!!
diferentzele se vad cel mai bine pe dyno!!!! shi poate o sa venim la buc. sa le vedem.. shi cu asta basta!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning