![]() |
Re: Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP
Quote:
raliuri?!??? wow... pe asta nu cred ca am auzit-o... dar in fine... si loganu merge pe linii... daca mai faci ceva la el ca altfel nu e chiar asa bun :( dar cred ca 1,6 cu 16v o sa fie destul de bunicel............. |
Am vazut astazi reclama de la Logan 1.6 16V si am fost chiar placut impresionat de reclama asta... este reushit. imi place cum se cojeste "pielea veche" ca la sarpe, nice keep up the good work guys from Dacia k dak mashina nu va avea efectul scontat macar reclama e super.
|
eu unu m-am inscris la test drive cu nervosu asta sa vad ce poate ::))
|
Am vazut si eu reclama,facuta toata pe calculator...chiar tare;)
|
Quote:
|
Am vazut si eu 2 Logan Prestige in trafic ...
Mult mai frumoase decat modelele antecedente ... |
Quote:
|
Quote:
|
Sa ne spui si noua cum e ;)...sa o rupi in 2 :lol:
|
Quote:
|
buuuuuuuuuuun... am fost la test drive... parerile acuma:
design exterior: destul de frumusel... chiar imi pare rau ca nu l-au facut asa de prima data... dar acest face-lift este foarte bine venit :p design interior: materiale de calitate mai buna decat in celelalte versiuni, volanul se simte mai bine...si schimbatorul mi-a placut chiar foarte mult... (insertiile chiar au dat un look si un feeling nou si mai bun...) conducere: fata de varianta de 1,6 8v, motorul este superior... schimbarea pe la 3000-3500 este de vis... de acolo incepe un sunet formidabil de motor turat :twisted: .... comportamentul este mult mai bun decat celelalte versiuni... acceleratia este vizibil mai buna si cuplul motor chiar exista :D per total, in comparatie cu logan colectia 1, prestige este intr-adevar un pas inainte pentru dacia si logan... |
Same shit! Dacia!:roll:
|
Dar vai ! Doar atata poti ? Hai baga ceva mai constructiv, ceva de mortii masii sau de romanii prosti care o fac ! Inca putin si devii superuser pe forum !
|
Logan Prestige in primul rand trebuie luat drept un pas inainte,nu un esec...acum asteptam dacia la 150cp,200,250,300...i`m dreamin` :lol:...or not ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:59. |
- Copyright 2026 4Tuning