![]() |
Re: Masinile mele(vechi si noi)
fumoasa masina .... si in poza q scena d afara ... e hdri sau imagine normala si daca e hdri imi poti zice si mie d udne ai facut rost d ea ? :)
|
smecherie frate ultima poza .....
|
Multam, scena e 3D toata, cerul e un gradient pe enviroment, asta era poza pe care vroiam sa o pun la concurs dar am avut mare bataie de cap cu ea deoarece ma scotea din Max de fiecare data cand o randam, asa ca in sfarsit gasisem o solutie sa randez mai intai scena si apoi masina, altfel nu mergea, din cauza nr mare de poly, pacat ca nu am putut sa fac asta in timp pentru concurs, dar promit ca la urmatoarea competitie o sa vin cu niste imagini mai bune daca am timp
|
9 Attachment(s)
Ia sa pun si eu C4-ul meu. Cu asta am participat eu la 4TD, poate o sa mai fac cate ceva la ea mai incolo, ink nu stiu, acu mi-e lene.Am facut un interior gen "jet fighter", cu scaune de pilot si HUD pe masura.In portbagaj am pus mult NOS :D, si 2 sub-uri, pe tipa am gasit-o pe net, la matrimoniale :P
Am pus si o poza de "familie" cu Alfa 147.;) |
ia id meu .. interactiv_live ...mai facem niste schimb de idei..
|
Quote:
(stiu ca e un thread vechi, dar eu acuma am dat de el) |
ti as fi profund recunoscator daca m ai ajuta si pe mine, vreau sa ma apuc de 3d, si am gasit un tutorial pe youtube pe care am incercat sa ma bazez. probema e ca imaginile pentru background ( pe care le deschid cu views / viewport background ) nu sunt pozitionate corect, nici macar nu sunt proportionale, cu toate ca blueprintul e facut corect
|
Quote:
|
wow......NU comentez am ramas cu gura deschisa...FELICITARI
|
6 Attachment(s)
|
11 Attachment(s)
Locu II la Promotor in 2008
|
4 Attachment(s)
Ford Econovan [IS 02 HYB]
|
8 Attachment(s)
"The Deuce" Electric Vehicle
|
filmuletzu' cu Meccan Exciter
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/5scmLCVI1QM&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/5scmLCVI1QM&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object> |
super... imi place ca iti valorifici vechiile lucrari...
puteai lungi un pic sfarsitu....adica sa stea mai mult imaginea cu masina...nu neaparat din 3dmax ci chiar din programu cu care ai editat. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning