![]() |
Re: Intereseaza pe cineva o honda crx vtec tunata ?
1 Attachment(s)
Ce ziceti de poza asta ? Daca nu ma convingea hondarul sa-i fac poze nici acum nu aveam poze cu ea :)
|
o dau si pe bani :)
|
Quote:
|
oau fratele meu...asta da masina...vb ta nu e rice masina...e speciala....eu zic ca merita...e o masina din 91,insa arata de o mie de ori mai tare ca unele de azi...e smechera rau...dc si piesele si motorul sunt bune...eu zic ca scoti 8000 pe ea...imi place...si masinile vheci ca asta au o istorie...e ceva ce nu poti sa compari cu cele de azi...o honda ca asta ar vrea orcine...bafta la vanzare
|
mersi fratelo dar lumea nu stie !
Nu-i nimic vine 2007 si crestem pretul simtitor , oricum loc in garaj am........... |
Te-ar interesa Polo-ul meu ? (Care a fost al lui Sandu)
|
m-ar interesa ! trimite-mi niste poze cu el te rog !
|
Alte poze decat cele ce le poti vedea pe 4tuning nu are rost sa-ti trimit.
intra pe "XXX Tuning & Sound 5 - 7 Octombrie Arad" ...... "poze" ... si stanga sus prima masina. Acolo poti vedea mai multe poze. Masina este exact in starea in care o vezi in poze, mai putin faptul ca lipseste muzica (dvd, ecrane, boxele din portbagaj). |
fara muzica inseamna nici macar difurile din usi ?
|
szambi arata bine masina ! Cum sta cu mecanica?
|
ba da, in usi sunt difuri. Acuma sa nu crezi ca masina e deformata :) Din pct de vedere mecani e ok. Singura pr. au fost telescoapele pe spate care nu au rezistat la muzica "slabuta" :) pusa de Sandu in ea, dar le-am schimbat si pe acelea (am ous noi noute) ca masina merita ingrijita...
|
sunt curios cum se vede live ! poate facem ceva ......cand ai avea timp sa ne intalnim undeva intre satu-mare si tm ?
|
dupa ce iau salariul :) ha ha ha ! Mai in serios, am putea sa ne vedem in Oradea, ce zici ? Pe la inceputul lunii Decembrie ? Pana atunci ar fi util sa discutam mai multe detalii totusi asa ca te-as ruga sa-mi dai adresa ta de mail, ok ?
|
|
upppppp..................
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:47. |
- Copyright 2026 4Tuning