Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bazar AUTO - MASINI (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini.html)
-   -   Intereseaza pe cineva o honda crx vtec tunata ? (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/23569-intereseaza-honda-crx-vtec-tunata.html)

saimonsez 28-11-06 08:12

Re: Intereseaza pe cineva o honda crx vtec tunata ?

1 Attachment(s)
Ce ziceti de poza asta ? Daca nu ma convingea hondarul sa-i fac poze nici acum nu aveam poze cu ea :)

saimonsez 28-11-06 17:53

o dau si pe bani :)

Hondarul 28-11-06 19:41

Quote:

Originally Posted by saimonsez (Post 639193)
deci am pierdut combinatia si revin la pretul initial 8500 Euro >:) oricum nu cred ca o sa vand masina pe forumul asta.......

Gandeste-te altfel - daca nu o dai pe forumul asta, cu siguranta ramai cu ea. Incearca sa o pui si la bazarul de pe site. Si, sfatul meu, mai scade la pret simtitor, daca vrei s-o dai.

gabyucl 28-11-06 20:16

oau fratele meu...asta da masina...vb ta nu e rice masina...e speciala....eu zic ca merita...e o masina din 91,insa arata de o mie de ori mai tare ca unele de azi...e smechera rau...dc si piesele si motorul sunt bune...eu zic ca scoti 8000 pe ea...imi place...si masinile vheci ca asta au o istorie...e ceva ce nu poti sa compari cu cele de azi...o honda ca asta ar vrea orcine...bafta la vanzare

saimonsez 28-11-06 22:05

mersi fratelo dar lumea nu stie !
Nu-i nimic vine 2007 si crestem pretul simtitor , oricum loc in garaj am...........

szambi77 28-11-06 22:16

Te-ar interesa Polo-ul meu ? (Care a fost al lui Sandu)

saimonsez 29-11-06 09:12

m-ar interesa ! trimite-mi niste poze cu el te rog !

szambi77 29-11-06 09:24

Alte poze decat cele ce le poti vedea pe 4tuning nu are rost sa-ti trimit.
intra pe "XXX Tuning & Sound 5 - 7 Octombrie Arad" ...... "poze" ... si stanga sus prima masina. Acolo poti vedea mai multe poze. Masina este exact in starea in care o vezi in poze, mai putin faptul ca lipseste muzica (dvd, ecrane, boxele din portbagaj).

saimonsez 29-11-06 09:27

fara muzica inseamna nici macar difurile din usi ?

saimonsez 29-11-06 09:38

szambi arata bine masina ! Cum sta cu mecanica?

szambi77 29-11-06 09:47

ba da, in usi sunt difuri. Acuma sa nu crezi ca masina e deformata :) Din pct de vedere mecani e ok. Singura pr. au fost telescoapele pe spate care nu au rezistat la muzica "slabuta" :) pusa de Sandu in ea, dar le-am schimbat si pe acelea (am ous noi noute) ca masina merita ingrijita...

saimonsez 29-11-06 10:21

sunt curios cum se vede live ! poate facem ceva ......cand ai avea timp sa ne intalnim undeva intre satu-mare si tm ?

szambi77 29-11-06 10:29

dupa ce iau salariul :) ha ha ha ! Mai in serios, am putea sa ne vedem in Oradea, ce zici ? Pe la inceputul lunii Decembrie ? Pana atunci ar fi util sa discutam mai multe detalii totusi asa ca te-as ruga sa-mi dai adresa ta de mail, ok ?

saimonsez 29-11-06 11:56

[email protected]

saimonsez 29-11-06 21:24

upppppp..................

All times are GMT +2. The time now is 12:47.

- Copyright 2026 4Tuning