![]() |
Re: Tuning jucarii :)
mai...taraboanta ta e frumoasa...dar nu prea am inteles nik din poze.....puteai pune si tu o poza ziua :):D
|
18 Attachment(s)
Am imbogatit colectia :lol: dupa cum se vede chiar consistent: un Murcielago Coupe 1:18 Maisto (cel portocaliu), un Gallardo Coupe 1:24 gri Burago, Gallardo Spyder Burago Street Tuners 1:32 si 4 Gallardo Coupe + Murcielago Coupe 1:43 Burago Street Fire si Street Tuners :shock: :rolleyes2 :shock:
Lambo 4 ever |
mda... www.maxituning.es--- la maketuning sau cv d genu gasiti masinute 1/18 sau 1/24 tuning !
|
In Cluj unde gasesc un magazin cu masinute tunate? In ce zoana a orasului....Multumesc!!!
|
OMV-uri...burago street tuners 1:32 si 1:43 am gasit eu
|
in spate la sora este un magazin pentru modele.
sunt modele, vopsele, lacuri, pensule absolut tot pentru modelism si machete. strada cotita cred ca se numeste |
Quote:
|
vopsele mai gasesti la central la casa de la raionul de jucarii.
acolo in spate la sora gasesti si compresoare pentru aerografe |
4 Attachment(s)
maD™ style -> Astept propuneri...nu prea m'as baga in kit, daca nu iese...:cry:
|
am si yo o rugaminte cine se ofera sa imi tuneze un vw touareg 1/24 si un vw1303 cabriolet decapotabil1/36 si sunt facut ambele masini de firma maisto sunt din bt si ma puteti contacta pe id:[email protected]
|
ia de la inceput sectiunea asta.. si le gasesti...
|
3 Attachment(s)
Burago -Street Tuners. Toyota Celica GT-S.(pozele nu's prea reusite)
|
foarte misto celica... in sm unde puii mei gasesc modele? nu neaparat tunate ...
|
colectionari de machete :D sa pun si eu colectzia mea;) am machete scara 1.18 si 1. 24 ....am kam 490 de machete si ink kontinua kolectia ....astazi am achizitionat un peugeot 403 berline 1964 de la solido scara 1.18 :D si un camaro 1967 z/28 TM coupe maisto , tot 1.18:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning