![]() |
Re: 7000 euro...ce masina ti ai lua?
Quote:
|
Quote:
|
nu cu 7000 ci cu 6000 un bmw seria 5 din 2003 2,5 diesel atat si ninic mai mult
|
Un bmw seria 5 rupt de toti tigani si toti cocalari cu 1000000de km.... Asa gandire:)) Toata Lumea atat stie,, bebeu ,,fratilor sunt multe masini bune si frumoase nu doar bmw.
|
Quote:
|
Quote:
Si eu vb din experienta nu din auzite. Asa ca ..:paper: Numi spune mie de masini ca am fumat multe .. |
Quote:
nu e indeajuns sa calci ambreiajul ca motorul sa ajunga la relanti? sa nu mai zic de scosul din viteza:lol: si da poza nu era reala pentru ca usa era deschisa dar in rest? 7000e? un lupo diesel cu consum 4% si un air-cooled :lol: |
De 7000e as cumpara loganu lui varu' SGM
|
Quote:
cel mai original răspuns. deși...romānu e mai țigan decāt țiganu'. pentru romān mașina tre' să fie cāt mai mare (de talia unui seria 3 cel puțin), pe motorină (că e scump carburantu), nemțească (dacă e făcută īn germania sau măcar cumpărată de acolo e beton) și FULL, deși 90% dintre gadget-urile unei mașini moderne sunt mult peste īnțelegerea și capacitatea de gāndire a romānului mediu. trăim īn RRomānia, și asta ne ocupă tot timpul |
Quote:
Am vazut masini mai noi si mai scumpe *tot bmw* si erau praf...la modu cand accelerai peste 2000 rpm scoteau fum incontinuu... |
Quote:
Totusi vorbim de un e60...nu se intretine cu un salariu de 15milioane facuti pe spate...si cu siguranta nu se incadreaza intr-un buget de 7mii de euro..(ma refer la achizitie..) Deci 99% un e60 din vremea aceea la banii respectivi e unul ...cel putin obosit....sa nu zic unul distrus.. Problema romanilor este una simpla,sunt atrasi de chilipiruri..si prefera sa cumpere un e60 si sa-l intretina din dezmembrari...sau cu piese aftermarket de nici cei din china n-au auzit... Ps: am vazut ca si-a achizitionat un opel vectra c,felicitari este o masina fiabila,am o ruda (apropiata) in familie care detine unul cu 2.2DTI si este un model FOARTE reusit si care in afara taxelor mi se pare un best-buy Quote:
Si dupa aia o sa observi..ca ai o masina ..destul de veche...care insa costa cat pentru clasa premium... |
Eu mi-as lua un Polo , si un motor VR6 , restu vine de la sine :-)
|
Quote:
|
Ai dreptate in ce zici dar la anul ala nu este e60 este 39 si gasesti garla si cum a spus cineva mai sus rupte de toti tiganii dar gasesti si impecabile crede-ma:lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:44. |
- Copyright 2026 4Tuning