![]() |
Re: E30 - M-tech I
m technic 1-5 mil..pomanaa care vrea sau schimb cu piese kre imi trebuiesc
|
Quote:
Ofer 2 viceroy rosu, 10kg orez si un porc, barile le pastrezi tu. |
Quote:
treci drq la culcare ca te bate maikta |
si asa lume ..ursu meu a ajuns pe mana lui marian mirea ..si in curand .. va iesii pe strada..abea astept:X.. rog un moderator sa imi modifice titlul a 3 oara .. si in loc de m-technic 1( pe care nu il mai am) sa scrie ALPINA.. vreau sa incerc proiectul asta sa il fac copie.
|
Re: E30 - ALPINA
ursul a primit jamba groasa completa cu toata articulatia pe aprtea dreapta . capota . radiator .aripa dreapta :)) nas grila.. urmeaza faruri cu lupa si parbriz .. dupa care incepe spectacolul:D
-bara fata bara spate CROM -fusta fata alpina -vopsit gri sobolan ..cred ca va fi culoarea de pe e90 ca imi place . -schimbat suspensie 40/60 -facut comanda abtipilde alpina. -luat eleron de dacie 1300(ce credeti e identic alpina=)) ) -schimbat tot ce inseamna bucsharaie.(poliuretan) -jant alpina pe 16''originale sau 17'' replici -xenon pe lupe -evacuare nesimtita .' cam asa or sa decurga lucrurile |
Quote:
|
Quote:
Vezi ca este un eleron de Mtech 1 pe forum de vanzare cu 100 lei, mai bine decat sa pui unul de dacie, care oricum nu o sa pice bine. |
Quote:
glumeam si eu ce drq ..gaesc eu un eleron alpina daca nu il confectionez eu . |
Hmmm...., stiu eu ce eleron zice el, e alt model nu cel la care te referi tu 8), este un model mai vechi. Dar in niciun caz nu este identic.
Am avut si eu odata o nebunie cu ALPINA insa mi-a trecut pe masura ce am inceput sa caut piese si...................... Spor la treaba, poate reusesti sa faci ce ti-ai propus. |
astept sa fac banuti sa te scap de fusta aia alpina .
|
5 Attachment(s)
si am revenit in peisaj...poze cum arata acum si cum o sa arate later.. poate chiar mai bine.(cumpar componente alpina)
stie cineva de la ce imi poate sta roata pe dreapta asa inclinata ''/'' jamba(amortizor indoit) porfuzeta bascula ? sa fie din oale? |
e posibil ca din cauza loviturii sa se fi strambat oala
|
nu cred sa fie din oala . ca si inainte de accident tot la fel imi statea roata si ams chimbat jamba parca isi mai revenise.. acum nu stiu o sa ma duc maine sa vad care e trb .
caut fusta spate si bara spate crom . fusta fata .. cva praguri..:D |
nu vrei bara fata de facelift?o am prin uscatorie si o dau ieftin
|
ursu a intrat din nou la tinichigiu .sa imi faca roata calumea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning