![]() |
Re: E36 - ...325...nimic nu mai conteaza
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
te aduce marrrrean ma....dar faceti vreo 4 ore cu el...vreo 3 se rataceste prin ploiesti:lol::lol:...noroc cu minutele astea de la mobil...ca altfel ne rupeam buzunarele:lol:...alooooo....unde sunteti frate...ca la mine scrie gara de vest....ahh....ok....hai ca ajung io....si vine peste o ora...doua...care petrom ma....ca nu mai sunt in ploiesti:lol::lol:
haideti maine seara...ca ne strangem;) |
Quote:
plecam la 6 dimineata ca sa nu ne prinza intunericu'!!!:lol::lol: |
Quote:
vinde ambulanta de la munca :lol: :))) gata si-a dat tiganu demisia =))) ,a luat masina si a pus-o p 4tuning....are si el 2 masini,un taxi si o ambulanta =))) ce dotari are ambulanta, apa oxigenata,midocalm,siringi :lol: ,pansamente,diclofenac,bengay :lol: =)))))))))) iar eu tre sa recunosc cand vin in Ploiesti chiar am o problema cu acel oras =))) mereu ma pierd,toate strazile par la fel ,toate casele sunt la fel =)) daca il mai sun si pa JAKALU SI RADE CA ANIMALU :lol: chiar ca nu mai inteleg nimic :lol: !!!! |
Quote:
|
Quote:
el stie cand a facut dreapta sau stanga....cand si unde nu trebuia... traiasca minutele moca ca altfel marrrean face vreo 5 ore pina la ploiesti....:lol::lol: |
Quote:
|
CE SE MAI AUDE CU MUSAMAUA ?????:D ??NICI O VESTE,UN CERC,UN BURN,O POZA, :D NIMIC ??
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
2 poze Mareane care este ... special fratili jakalu apare pentru tine
|
fantoma 12valve:lol::lol:...ce profil are...cred ca avea tricoul ala cu chuck norris:lol::lol:
|
Quote:
picioare de balerin:lol:.......grisine d-alea..:lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:47. |
- Copyright 2026 4Tuning