Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   Pitesti (poze cu masini de aici) (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/2316-pitesti-poze-masini.html)

Dumy 29-08-06 20:55

Re: O masina din Arges

asa si ce este asa de spectaculos la masinile astea ?? mie nu mi se par asa iesite din comun incat sa deschizi un topick special pt ele dar daca tzie itzi plac este foarte bine

intelinside 12-09-06 01:04

Re: O masina din Arges

asa shi...???

ncs_balauru 13-09-06 00:31

Re: Pitesti (poze cu masini de aici)

Ati Vazut Ce Bmw Sia Luat Visan

Dumy 14-09-06 20:22

A facuto de mult visan nu acuma aia rosie ursuletzi zici tu nu ??Sau acu alt achizitzie noua ??:D

ncs_balauru 15-09-06 22:45

alta achizitie un m5 original

Dumy 16-09-06 02:34

Nu l-am vazut pasta e marfa ??Adik pla mea e M 5 fgrate trebuie sa fie criminal chiar sunt curios sal vad

Dumy 25-09-06 21:50

8 Attachment(s)
Hai baietzii cu poze ce facetzi atzi adormit mai bagatzi si voi poze cu masini de pe aici ce facetzi ??

Eu nu am camer ca puneam eu tre sami iau si eu acum o camera sa fac poze ca stiu o gramada de masini misto pe aici ia sa caut sa vad daca mai gasesc ceva de pus

Uite ca am gasit o calibra de valcea si cateva ursuletze sa caut si uite si porsele lui Televizion

Mai punetzi si voi care mai avetzi ca eu tre sa mai fac ca nu mai am decat pe astea

eXelero 17-11-06 17:43

scz de offtopic da am cautat pe la bazar si n-am gasit ce vroiam. e la voi acolo o fabia cu motor de golf 4 1.9 tdi,stopuri si faruri, esapament dublu etc si un sistem de vreo 500 w...si sunt interesat de pareri despre masina .e de vanzare si sunt curios dak are vreo buba...ca mi se pare cam aiurea motoru ala de golf pe fabia...k se mai intampla si din astea super tunate cu motoarele bubuite :)
din nou...scz de offtopic. masinile sunt tari toate, mai ales ursuletzu ala negru cu gumele alea imense... UMF parca, sau UMC, ceva de genu, nu am retinut prea bine. :) va multumesc anticipat

sco211 17-11-06 19:27

pozele alea erau deja pe aici p undeva
d c nu pui poze facute de tine, ca vad ca strigi dupa altii sa faca treaba.
d c nu dai tu un exemplu, asa cum a dat mihai(59wrc)...parca el a inceput postu-l asta...

Dumy 25-11-06 09:18

Ce vorbesti ma Baiete alea cu ursuletzii erau pe undeva cred ca te inseli alea sunt facute de mine desteptule

sco211 26-11-06 15:50

bai tata...
as zice fara injurii...dar se pare ca nu t poti abtine...
treaba ta...intrasi si tu d 2 luni p net si gata, esti stapanu forumului...
GFY!

ncs_balauru 28-12-06 15:45

4 Attachment(s)
un opal tigra sa rasturnat in ziua de miercuri in data de 27 pe la ora 9....10...sau...11 cum a fost inainte si cum o facuse, erea bestiala masinutza aia dar pacat de ea

Dumy 29-12-06 16:59

Mama ce rau imi pare pt tigra ala ca ater fruumosss era il stiam perfect :(
MKY avea la numar imi pare rau de nu mai pot chiar era cea mai frumoasa Tigra care am vazuto :(

Dumy 29-12-06 17:00

1 Attachment(s)
Uite cum arata inainte sa o rastoarne :shock:

intelinside 02-01-07 00:31

Quote:

Originally Posted by ncs_balauru (Post 677712)
un opal tigra sa rasturnat in ziua de miercuri in data de 27 pe la ora 9....10...sau...11 cum a fost inainte si cum o facuse, erea bestiala masinutza aia dar pacat de ea

A patit ceva soferul? Chiar imi pare rau pentru el ca am fost "vecin" vreun an cu el in Craiovei. :cry:

All times are GMT +2. The time now is 19:38.

- Copyright 2026 4Tuning