![]() |
Re: Custom Garage Bucureşti
salut, ma intereseaza si pe mine pretul la o pereche de semnale clare de dacia 1300, ms
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
lupe si sticla clara pt faruri de solenza la ce pret ?
|
Dezamagit profund ... la inceput imi facusem o parere buna de baieti , dar pe parcurs s-a dovedit a nu fi ceea ce pare . Mi-au colantat grila centrala de la bord , jumatate cu un autocolant si cealalta jumatate cu alt fel de autocolant, i-am sunat au spus ca o fac din nou si ce credeti ... m-am dus aseara sa o iau ,asta dupa ce a stat 3 - 4 zile la ei ,si surpriza era acelasi autocolant doar ca au facut mici retusuri , am incercat sa iau legatura cu el dar nici un raspuns .
Pacat ... |
1 Attachment(s)
salut un bb ca in poza se paote daca da la ce pret..
|
Quote:
|
Quote:
|
Macar la telefon puteai sa raspunzi , tu ai spus ca vei schimba autocolantul, macar puteai sa dai un amarat de beep , mesaj orice sa imi spui , nu sa mi-l dai exact cum ti l-am adus. SI cu asta am incheiat !
Spor la treabA ! |
Quote:
|
Buna, ma intereseaza daca ai mai facut cumva "sticla" ce acopera ceasurile de bord la Golf 3. Asta ca model intrebam, cred ca oricum sunt la fel la toate Golfurile 3, indiferent de producatorul ceasurilor. Imi poti spune te rog, cam cat ar costa ? Si eventual, daca nu mai ai sablonul, sa-mi spui daca ai avea nevoie de sticla veche.
Mersi, bafta! |
1 Attachment(s)
Un eleron asa se poate ?! Cat ma costa, si cum se realizeaza , merci.
|
cat costa un bb-look pentru un cielo si cat dureaza executia ?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
12 Attachment(s)
Faruri custom Megane Cabrio( montat lupa H7 ,modificat interior far)
Bad boy look Megane cabrio Bad boy look Opel Vectra GT Reparat bara Hiunday Accent 2008+vopsit Reparat bara Mitshubishi Pajero Sport 2000+vopsit Reparat bara Nissan Terrano 2 2002+vopsit Schimbat sticla far Vectra A |
| All times are GMT +2. The time now is 08:54. |
- Copyright 2026 4Tuning