![]() |
Re: CUSTOM AREA!
9 Attachment(s)
Quote:
Pentru astazi, Alfa Romeo GT Welly, Civic ERTL & Alfa Romeo Spider Maisto Sper ca va plac:wink::D |
3 Attachment(s)
uite ce-a facut un tip dintr-un Peugeot 203...
Seamana cu Zephyr-ul nu?:D |
Arata bine de tot!
|
8 Attachment(s)
M-a luat febra Pisicilor:D...Pe langa 318is, apar si R8, RS4 si un 206.
o sa vedeti de acum incolo, o gramada de 3'ari e36, boala mea:rolleyes2 |
6 Attachment(s)
ahhh Driftere, mi-ai luat-o inainte cu 8'ul.si eu am vrut sa-l pun.dar gasim noi altceva.
Corrado cu kit Rieger |
14 Attachment(s)
BMW 850i |
Corrado arata intr-un mare fel. In rest jante schimbate....la BMW-urile astea ce este tunat?
|
17 Attachment(s)
Un 850i cu jante schimbate si o suspensie low poate arata mai bine ca unele maşini "tunate". Poate dacă se încerca alt stil de tuning pe ele o dădea în Kitsch.
PS: Avem si tuning. 8) |
12 Attachment(s)
ai reusit driftere sa scoti copyright-ul lui Raidou de pe poze?:lol::lol::lol::lol:
on topic: o camioneta interesanta, Volksford, un Karmann si un Golf pregatit pentru "Bergcup".Modificarea masinilor pentru stilul Bergcup, li se pare unora "kitsch".Voua? |
3 Attachment(s)
Quote:
On topic: Audi TT Custom Paint. |
9 Attachment(s)
Portia pe ziua de azi:
G1 cu kit Rieger; 944 Turbo kombi:o; 996 si 911 rs '74 sper ca va place selectia de azi. |
omg:shock:
Chiar a existat 944 combi? |
Prea tari porcii dar fara ala combi!
|
9 Attachment(s)
Quote:
Portia pe azi: Renault Megane cc, clean look, exact cum imi place mie.Nu stiu daca as fi gasit un stil mai potrivit pentru acest model, Peugeot 206 pink, 635csi AA, Opel Calibra cabrio(inca una din seria de exotice unicate) si unul dintre modelele de Kadett, modificate, acestuia i s-a prescris un german look.Am zis primul fiindca vor mai urma cateva Kadett-uri. |
Quote:
In alta ordine de idei am vazut niste modele super tari, cel putin 996 Turbo, care desi nu are modificari semnificative, arata intr-un mare fel. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning