Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Boicot Benzinărie (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/229404-boicot-benzinarie.html)

Geox` 06-01-11 10:01

Re: Boicot Benzinărie

Rompetrol sau Lukoil

criminales 06-01-11 10:38

Restul oraselor vor striga prenzenta in data de 7

Baia-mare
Buzau
Brasov
Constanta
Iasi
Mures
Ploiesti
Rāmnicu Vālcea
Targu-Jiu
Tulcea

IoNuts12 06-01-11 14:46

O idee venita de pe facebook

Stefan Muresan

O idee : daca nu aveti un kil de banutzi, platiti cu o hartie de 5 milioane si cereti restul pana la un leu... daca nu au sa dea restul faceti scandal cu antenele si realitatea in direct ;)

dany323bmx 06-01-11 17:38

Quote:

Originally Posted by IoNuts12 (Post 3959323)
O idee venita de pe facebook

Stefan Muresan

O idee : daca nu aveti un kil de banutzi, platiti cu o hartie de 5 milioane si cereti restul pana la un leu... daca nu au sa dea restul faceti scandal cu antenele si realitatea in direct ;)

eu zic ca au sa dea restu
poi trebuie sa ii cerem in bacnote de 2 si 5 lei
dar tot mai buna este varianta cu marunteii

semjke 06-01-11 21:48

Ce ar trebui sa citim si sa tinem minte:

Quote:

Originally Posted by criminales (Post 3958829)
ATENTIE

NU BLOCATI TRAFICUL respectati intrutot regulile de circulatie

daca vi se cere sa va legitimati nu refuzati riscati alte complicatii

nu injurati organele de ordine, altfel dam dovada de huliganism

ca si clienti nu au voie sa ne dea afara din benzinarie ...

pastrati bonurile de la benzinarie
ca sa dovediti ca ati fost clienti la acea benzinarie nu le aruncati ...
pt ori ce eventualitate

SUSTIN IEFTINIREA CARBURANTILOR
SOLIDARITATE

IoNuts12 06-01-11 21:53

Si am inteles ca sa nu mergem pe avarii,cica ar fi ilegal :-?

Maine la ora 4 la Aqua Magic ne intalnim,asteptam sa vina cat mai multa lume si am fugit la primul peco. Trebuie sa sune cienva si la NeptunTV/Antena1 Constanta /ProTv Constanta

Sa speram ca iese bine !!

Drako4Life 06-01-11 21:58

Maine ne vedem pe strazi :D...nu ne cunoastem dar avem un tel comun, sper sa iasa ceva "distractiv" si foarte informativ...ati luat legatura cu TV Neptun, Antena, ProTV????...barem sa defilam in glorie :D

IoNuts12 06-01-11 22:12

YcE: am anuntat
YcE: eu pro tv
YcE: si realitatea

Noi o sa scriem si pe facebook mai multe chestii,ce se intampla aici scriem si acolo si invers. Speram sa ramana in picioare pagina.

https://www.facebook.com/home.php#!/e...41343985922586

Nu ne cunoastem dar nu conteaza asta :D

dany12epz 07-01-11 12:03

Va salut,va rog sa avem toti o actiune indreptata catre grupul care a monopolizat piata romaneasca OMV-PETROM sa nu mai vedem ca la Cluj se merge la Mol altii la altele si asa mai departe(speram sa ai luam pe rand)....chiar ieri la realitatea mi s-a reprosat slaba organizare,ca suntem rasfirati,nu avem actiuni coerente ca se mai trezeste cineva sa boicoteze o benzinarie sau ca facem turnee in tara.
De aceea rog sa va cat mai repede sa desemnati un lider care s-a implicat aici pe forum si care a mai fost prezent la actiuni...se pot si autopropune insa vreau de la cei din oras sa imi spuna daca a fost si daca s-a implicat pentru ca nu vreau sa vorbesc cu persoane cu ochi albastrii si cu statia in mana
Va multumesc si succes azi

dreaq 07-01-11 12:51

Ati tot avut lideri pana acum si nu s-a rezolvat nici un rahat . Trebuie sa existe constiinta comuna , doar asa se pot rezolva lucrurile in tara asta . Ori cadem toti de acord ori ne mutam in Australia.

dany12epz 07-01-11 13:02

Quote:

Originally Posted by dreaq (Post 3962254)
Ati tot avut lideri pana acum si nu s-a rezolvat nici un rahat . Trebuie sa existe constiinta comuna , doar asa se pot rezolva lucrurile in tara asta . Ori cadem toti de acord ori ne mutam in Australia.

Crezi ca mie imi place sa cer lideri...dar cand ma duc la tv vreau sa stiu tot ce se intampla in tara nu sa am surprize si sa le dau sansa sa ne discrediteze...cum au facut-o ieri ca suntem dezorganizati,nu avem coerenta,ca mai se gaseste intr-o zi cineva sa blocheze activitatea unei benzinarii si altele vizioneaza aici dupa minutul 42 si vezi cum au fost formulate intrebarile catre noi
http://www.realitatea.net/emisiuni/deschidelumea.html

IoNuts12 07-01-11 13:15

Un mic update: Cineva de la Kanal D au lasat un numar de telefon si am sunat. Or sa fie si ei la ora 4 acolo,poate si mai devreme.

Deci Televiziunea o sa vina. Pe facebook pana acum sunt 58 attending + de pe 4tuning + cei de aici care la randu lor or sa vina si ei cu prieteni si tot asa.

Sper sa vina multa lume si sa iasa bine

FELICITARI Domnu Dany12epz pentru ceea ce faceti !

Drako4Life 07-01-11 13:24

Tare-mi este ca o din toti cei care au zis ca vin sa ne intalnim doar 10 masini...deci pana la intalnire nu mai comentez nimic...vreau sa vad cu ochii mei :)

IoNuts12 07-01-11 13:27

Sa speram ca nu o sa fie asa..

GABBY_ 07-01-11 13:40

sper sa ajung si eu la 16 la locul de intalnire

All times are GMT +2. The time now is 16:51.

- Copyright 2026 4Tuning