![]() |
Re: Protest impotriva taxei auto si pretului carburantului
va rog, hai sa incercam sa fim cat mai multi
|
1 Attachment(s)
Mi-am facut si eu monetarul:
Moneda x bucati = valoare 50 x 9 = 450 bani 10 x 16 = 160 bani 5 x 13 = 65 bani 1 x 28 = 28 bani Total bani: 703 bani Total RON: 7,03 RON !!! Uau!!! Imi permit peste un litru!!! |
am primit acum un mass:
Quote:
|
sall :x:x:x:x:x:x:x:x:x
pentru cei din arad maine la ora 17 la petromu din micalaca spre selgros protest!!!!!haideti cu toti sa incercam sa facem ceva!!! :!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::! ::!::!::!: haideti lume sa facem cv ca astia isi pat joc de noi:!::!::!::!::x:x:x:x:x:x:x:x |
nbv tu mai bine hai cu noi in seara asta sa fi incalzit pe maine:lol:
|
eu nu stiam nimic de maine la 17.... oricum sper sa fim in seara asta cat mai multi
|
Quote:
|
Quote:
mai bine dadaei o intalnire intr-o parcare cv si deacolo mergeati la un peco :-) poti sa vi si tu la ora 19 in parcare patinuar :D |
Quote:
si cei daka va fi??atata timp cat nui ora de liniste nu claxonam ce se poate intampla?? |
Quote:
|
[QUOTE=91-GRS;3985329]tu sa zic ca nu claxonezi da claxoneaza alti vezi cazul din craiova, sau o sa va treziti cu pompele inchise statia peco trebuia stabilita cu 5 minute inainte , asa daca vrei sa iasa ca la carte :lol: oricum succes, posibil sa vin si io daca-mi termin masina[/QUO mai bine miai scrie pe mess si nu aici
|
Acuma m-a sunat un prieten sofer pe camion si mi-a spus ca in Caracal intr-un peco erau unii la protest si polita le-a blocat intrarea si iesire statiei peco
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Rezultatul puterii mele de cumparare la data de 14.01.2011, a combustibilului necesar deplasarii cu autoturismul:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning