![]() |
Re: PROTEST - 24.12.2010 ora 14:00 - Pta Victoriei -
Quote:
In cazul in care cineva cauta cearta aiurea eu personal spun CA NU VOI SARII IN APARAREA LUI fiindca mai am " antecedente " pentru prostii de genul si nu mai am cheful si nici banii necesari de a scapa de inca un dosar . Ca sa dau si un exemplu : daca cineva va claxoneaza din spate in timp ce alimentati si va spune sa va grabiti , nu va duceti la el si il injurati ca mai sunte-ti cu inca 20 de oameni in spate , fiindca nu stii de ce sunt in stare oamenii aia ( multora le este frica de bataie , ai ramas singur , iar in modul acesta vei lua bataie , nu ai de unde sa stii de cine dai ... dai de cineva gen Dobre [ ca doar il stiti cativa dintre voi ] si te bate pana se plictiseste ) . Nu ma intelegi gresit , dar nu vom rezolva nimic prin scandaluri etc. , daca va uita-ti atent au trecut 21 de ani de la Revolutie iar noi in loc sa evoluam am dat inapoi , oamenii aia au murit degeaba PACAT . Acum avem benzina cata vrem dar nu avem bani sa o cumparam , avem masini tari la dispozitie dar la fel nu avem bani sa cumparam , avem carne din belsug in macelarii dar multi nu isi permit sa isi cumpere mai mult de 3 kg pe luna si lista este lunga ... IAR DESPRE TAXE SA NU MAI VORBIM , este aberant ca la o masina cu motor 2.500 cmc sa platesti impozit 10 mil pe an si 760 ron asigurare , sa nu mai vorbim de o masina cu motor de 5000 cmc atunci chiar este nevoie sa faci la sfarsitul anului un imprumut bancar s-au sa-ti vinzi ceva din casa sa platesti impozitul si asigurarea . STATUL , PARLAMENTUL , GUVERNUL ... CU TOTII SUNT NEBUNI , lor nu le pasa de POPOR le pasa doar de ei . 16 milioane de euro au pentru innoirea parcului auto , bani pentru protocoale etc. au dar a trebuit sa taie din salariile si pensiile oamenilor . DE CE AU TAIAT DIN ELE ? PENTRU A PLATII DATORIA CATRE FMI ? VRAJEALA au taiat ca sa-si faca ei mofturile mancaiar pamantu' pe toti . Toti au furat si vandut iar acum cand nu mai au ce vinde si fura au recurs la aceste modalitati : MARIREA TAXELOR , TAIEREA PENSILOR SI SALARIILOR CU 25% ETC. NOI ROMANII SUNTEM VINOVATI CA NU IESIM IN STRADA SA MAI FACEM INCA O REVOLUTIE . DE CE NU IESIM ? DATORITA MULTOR OAMENI LASI SI MULTORA CU BANI CARE ISI PERMIT UN TRAI DECENT , dar nu se gandesc la ceilalti si ca se poate intoarce roata si pentru ei . Ma gandesc la un pensionar care a muncit 40 de ani pentru STATUL ROMAN si statul il fwute in cwur Ii da un *** de pensie de 7-8 mil . Din ce sa traiasca ? cand da 3-4 mil ( lumina , apa , gaze , intretinere , antena ) , cu ce sa mai manance , cu ce sa isi mai i-a medicamente ? ) MULTI NU INCEARCA SA I-A NICI O MASURA . DE CE ? FIINDCA GANDESC CA NISTE PISDE " CU CE POT SCHIMBA EU TOATE ASTEA ? " DACA NU INCERCAM NOI TOTI NU VOM SCHIMBA NICIODATA NIMIC , MAI AU PUTIN SI NE I-A FEMEILE DIN CASA SA LE PROSTITUEZE PENTRU A LE ADUCE LOR BANI . NOI TOTI INGHITIM MIZERIILE LOR , DE CE ? CA SUNTEM LASI . |
Nu va mai ganditi la violenta.
Pur si simplu,bagi de 10-20 de lei,te faci ca uiti banii in masina,mai cumperi ceva din magazin,o cola ceva,mai stergi un parbriz,o luneta,toate geamurile (nu e interzis nu??) Asta intr-un stil foarte degajat. Si vor fii si oameni normali care nu vor baga asta in seama si vor incepe sa claxoneze,sa tipe,sa faca ca toate cele...e simplu, IGNORANTA ! Iar ceilalti care asteapta (care protesteaza) mai zic si ei o remarca de genu: "ce domne`,te grabesti?" |
Quote:
do the math |
Quote:
|
Quote:
20 de masini intr-o benzinarie = blocaj nu mai intra nimeni altcineva sa alimenteze deoarece vede ca e coada! |
Ideea e ca acea coada sa tina cat mai mult :!:
|
Quote:
|
Quote:
Cadou de la mosu pentru voi(parlamentarii), un protest organizat de noi. |
Treaba cu benzinariile eu zic ca se poate face mai des...si dupa anul nou. Mai des = sa facem un obicei din asta. Frate, vineri seara, ora 6 cand e full si mere lumea acasa (si e cam full prin benzinarii)...PAC, 20 baieti, 1 benzinarie. E gata...e pe stop benzinaria aia.
Asa, poate o sa vada altii la noi (poate media o sa aiba o parere buna sa speram despre aceste initiative) si o sa faca si ei. Si daca se face o moda din blocatul benzinariilor cred ca in final un rezultat tot o sa il aiba. Repet, cum am fost "oameni" si alimentam cat mai repede, cat mai multicel...spalam geamul dupa pompa si nu la pompa...fugeam spre casa, etc...se poate si invers ei e PERFECT LEGAL. In functie de cum evolueaza pe 24 treaba cu benzinariile propun sa facem un obicei din asta. |
Incercati sa nu veniti cu masini modificate , sa nu aiba militienii motiv sa se i-a de voi .
Masini normale , cu toate actele in regula sa nu aiba nimeni ce sa ne zica . Daca intreaba de ce mergem incet " Mergem la consum sefule , ca e 5.2 lei/L de benzina , nu ne mai permitem masini cu motoare mari sa mergem cu 50km/h . " |
Quote:
|
Guwy suntem vecini, mai vin si eu cu cineva, poate plecam toti incolo, vorbim daca vrei.
Eu nu mai alimentez de vreo 2 luni si asta va tine pana mi se va termina procesul pentru taxa ilegala, asa ca...:lol: |
Quote:
Uite numarul meu de telefon : 0724.251.928 suna-ma vineri pe la 12.00 daca te hotarasti sa mergem impreuna . |
SĂ NU VĂ AŞTEPTAŢI SĂ SE REZOLVE CEVA DACĂ STAŢI ACASĂ !!!! :) Atāt am de zis momentan , o să mă descarc destul pe 24 :)) :)) :))
|
cel mai bun mod de a bloca o benzinarie este sambata intre 8 si 11 la cele care se afla la iesirile din bucuresti, in special petrom ca de la ei baga cele mai multe persoane ( cele mai aglomerate statii petrom : salajan, muncii in spate la biserica, sos alexandriei rahova, dn1 dupa miorita, bd aviatorilor, pipera )
prezent :x |
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning