![]() |
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
Le-am vazut aseara jantele ..sunt super Gym! asteptam sa finalizezi "proiectu";)
|
Nici o veste de la echipa de la CJ ?
|
4 Attachment(s)
astea au fost liniile care le-am dat la KO. Va rog da-ti-va si voi cu parerea la fiecare linie cine a castigat. Sunt cu aceasi masina... o Skoda Felicia de 1.6 din CNR. Din masina eu vedeam ca io-s primu si tipu cu care am facut la fel. Nu-s super filmele dar da-ti si voi o parere... thanks
|
Per ansamblu etapa III de la cluj a fost cea mai naspa dintre ele.... am dat linii numa cu cate o masina.... nu mai putea sa dam cu alti nici daca vroiam.... bine ati facut ca ati ramas acasa... si pe deasupra nici nu a fost pe grupe. Pe scurt HAOS TOTAL! nu vreau sa critic pe nimeni sa nu mah intelegeti gresit, dar la primele 2 etape a fost mult mai fain.
|
Ok, am vazut filmele.La prima linie nu ma pot pronunta pt ca e filmat putin mai departe de finish si te poate induce in eroare dar la 2 , 3 si 4 se vede clar ca Logan-ul e in fata.
De ce ? Au fost neintelegeri ? |
Quote:
|
Din pacate sunt din ce in ce mai rar organizate legale fara evenimente de genul asta ..
|
Quote:
|
Quote:
|
Monitoru e de vina...sti tu, pana se incalzeste tubu! :D
|
fratzica - treaba cu "suzy" e o numele de "scena" atat doar ca is logat cu collin
|
Deci sa-ti spunem SuZy ? am un coleg de clasa tot "suzy" ..la un moment dat am crezut ca el e :lol:
|
Quote:
|
Quote:
Ala cu golfu ala 5 din deva, ala diesel fain.. nu GTI-u :) Cam asa ti se zice pe aici... care nu te stiu dupa nume :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:00. |
- Copyright 2026 4Tuning