Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 3 - work in progress (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/226710-golf-3-work-progress.html)

kamei 26-02-11 10:01

Re: Golf 3 - work in progress

Cred ca trebe si aripile .

*-_Speed_-* 26-02-11 11:52

Quote:

Originally Posted by kamei (Post 4122171)
Cred ca trebe si aripile .

Nu trebe.

valitataye 26-02-11 12:56

A iesit bine iluminarea cu alb:)

cristianic 26-02-11 13:05

nu se gasesc niste plasme verzi? ca ar da bine...

B-99-SAA 26-02-11 16:16

Quote:

Originally Posted by cristianic (Post 4122688)
nu se gasesc niste plasme verzi? ca ar da bine...

Mai bine nu ziceai nimic... Nu, nu se gasesc plasme verzi, si daca s-ar gasi nu vad rostul lor pe masina asta :lol:
Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 4121483)
Mersi la fel :D Ce parere aveti de botul de vento? Am inteles ca trebuie schimbate doar farurile, grila si capota? Tregherul trebuie? Sau altceva?

Ai dreptate, doar faruri, grila, capota. In rest pica fix ca din fabrica :D Arata mult mai bine cu bot de Vento, si nu e cine stie ce investitie, mai ales daca vinzi farurile originale si capota, scoti o parte din bani inapoi :) Eu zic ca merita. Farurile poti sa le faci joey-mode inainte sa le pui, sa nu le mai dai odata jos :D

cristianic 26-02-11 22:50

1 Attachment(s)
ma refeream la ceva in genul ceasurilor de pe skoda, iluminate din spate cu verde =>>

Felix_Arad 27-02-11 00:14

Inainte, luminile au fost verzi, dar la golf 3 limina nu bate din spatele ceasurilor, nu vad cum ai putea sa faci asta la golf 3, numai daca ii schimbi ceasurile posibil de golf 4, am auzit ca cica s-ar potrivi la perfectie. Lumina bate de deasupra lor, ca la batranele daciute. Plasma nu imi pun, imi plac mai mult astea, dar o sa imi cumpar inele la ceasuri. Cum sunt farurile joey-mode? :D

p1Tz1 27-02-11 00:29

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 4121483)
Mersi la fel :D Ce parere aveti de botul de vento? Am inteles ca trebuie schimbate doar farurile, grila si capota? Tregherul trebuie? Sau altceva?

saLL doar capota faruri si grila iti trebuie pentru botul de vento si tin sa iti zic ca da bine rau pe golf 3 parerea mea ....hai succes cu golfuletul si punei botul de vento o sa fi foarte multumit chiar daca uni zic nu pune baa...

Adryanno 27-02-11 00:38

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 4121500)
Cel putin in arad nu am vazut nici unul. Luni merg si vorbesc, ma interesez, ca imi palce mult :D

Hai ca iti dau eu 2 faruri de vento !
Daca vrei capota si grila rezolvam !

In Timisoara sunt cateva..;) arata bine .. si eu pun ! :D

AnduGTR 27-02-11 08:25

Fa-l Volf. Arata criminal :D M-am uitat la un magazin de piese auto in listele de piese de caroserie de Golf 3 si Vento, ca si eu vreau sa-mi pun bot de Vento pe a mea:
- tragger Golf 3 echipeaza Vento si viceversa;
- aripile sunt aceleasi;
- bara de Golf 3 echipeaza si VW Vento.
Ia-ti capota, grila si farurile si ai rezolvat-o;)
Uite si un Do It Yourself, poate te ajuta vreun pic: http://www.diynexus.com/vw/mk3_front..._end_swap.html

kamei 27-02-11 08:49

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 4124553)
Inainte, luminile au fost verzi, dar la golf 3 limina nu bate din spatele ceasurilor, nu vad cum ai putea sa faci asta la golf 3, numai daca ii schimbi ceasurile posibil de golf 4, am auzit ca cica s-ar potrivi la perfectie. Lumina bate de deasupra lor, ca la batranele daciute. Plasma nu imi pun, imi plac mai mult astea, dar o sa imi cumpar inele la ceasuri. Cum sunt farurile joey-mode? :D

farurile Joey Mode sunt cu interiorul negru, da un ochi unde am prezentarea masinii.;)

valitataye 27-02-11 20:37

O sa dea bine cu bot de Vento uitate la ZAK cum arata:)

BOGDAN_UWW 27-02-11 21:17

1 Attachment(s)
uite aici felix :-P asa ceva dar pe alb....

:oops:

p1Tz1 27-02-11 21:37

3 Attachment(s)
uite aici niste poze care ma inspira :))) sper sa te inspire si pe tine nu prea mult ca sa nu facem acelasi lucru amn2 :))

Adryanno 27-02-11 23:10

Oricum apar tot mai multe golfuri cu bot de vento ! :D

All times are GMT +2. The time now is 12:25.

- Copyright 2026 4Tuning