![]() |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Quote:
|
1 Attachment(s)
va salut si ms. de primire ;)
sunt din hunedoara, ma gasiti in fiecare zi pe Bd. Dacia, la Nei Service :lol: pun si o poza cu mine, facuta duminica in parcare la Kaufland. se vede portbagaju, am iesit la un gratar pe valea roatei :-P pe forum, sunt membru de mult timp, doar ca nu am postat nimic :oops: poate imi permiteti sa fac si putina reclama :rolleyes2 daca aveti probleme cu aratura electronica (cassuri, amplif`uri, decodari, instalari car audio etc.) sau daca vreti sa cumparati difuzoare, cd playere, conectica si cam tot ce tine de car audio, la preturi mici, dati o fuga pana pe Dacia la V3 :D sunt dealer Sal, Carpower (Monacor) si acum lucrez cu baietii de la Tornado. am pe stoc: Sal Alpine Pioneer Mtx Coustic Carpower sper ca nu deranjez pe nimeni, incerc doar sa ajut, ca doar suntem "consateni" :-) ps. cu cine vorbesc si eu de un sticker 4Tuning :baby: |
6 Attachment(s)
In sfarsit pun si yo poza cu masina mea...desi sunt cativa care au vazut-o...
|
Quote:
|
Quote:
cu sticker-ele Bogdan(fast_racer) e responsabil:) ....ne vom vedea cu siguranta la intalnirea urmatoare ;) |
:dance: multumesc, multumesc baieti :D
am primit deja sticker`ul 4T de la Bogdan :D foarte saritor baiatu, multumesc inca o data. cat despre urmatoarea intalnire, tinem legatura :yes: |
Scuze Bogdan nu am stiut......Am vazut ca si-au pus si altii pozele si na am zis sa pun si yo...muta-le daca vrei......
|
Quote:
Quote:
|
Salut
Masina urmeaza sa o cumpar sper pana de Pasti sa ajunga. Sper sa primesc si eu un sticker de la Bogdan cu care ma stiu, mai mult cu frate-to. Urmeaza si ceva poze |
Quote:
Numa' bine!!! |
1 Attachment(s)
Salut la toata lumea.
Bogdane sper ca-i bine unde am pus poza. |
E bine Kedy :) te asteptam sambata (vezi topicul cu intalnirea)!!! mai scrie pe forum ca s-asa te plictisesti la lucru :lol:
|
Wellcome Kedy,
Ce mai e nou pe la Memory??? Ne vedem sambata seara ;)....last edit..se pare ca vei fi plecat. |
Re: Useri 4 Tuning din Hunedoara
Quote:
Lupo xx horsi :D |
Re: Useri 4 Tuning din Hunedoara
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:59. |
- Copyright 2026 4Tuning