![]() |
Re: Meeting Oltcit
or sa fie numai s afacetzi unu prin august
|
dak va hotarati si zice-ti o data poate vin si eu nush sigur k sunt in proiect cu oltcitu meu
|
Da imi surade ideea la Craiova da e ok...imi spuneti cand si apar poate si eu...(sa nu am sesiune...sau sa nu fiu la servici)
|
suntem cativa doritori din craiova ...ramane sa stabilim data si ora si anuntam aici..
|
Ok atunci asteptam data si locu si ora de intalnire in Craiova....
|
eu nu inteleg la ce bun un meeting oltcit ... tre sa fiti prezenti cu pancarde si sloganuri anti comuniste? hai mai bine sa facem intalniri mai dese prin mai multe orase ... si pana la urma daca vin doar 5 masini ... n`are rost parerea mea ... tocmai daia nu m`am mai dus nici la intalnirile de pe oltcit.ro...
|
sub anonimat, de altfel nenea pupa, dupa alt cont! chiar nu m-am putut abtine sa nu raspund la ce a scris ja'rule.
intalnirile de noapte oltict.ro au fost intotdeauna foarte pop.u.l.ate. in nici un caz "doar 5 masini". a... ca in iarna asta oamenii au venit si cu masinile de schimb, nu doar cu oltictul este cu totul alta poveste. noi ne intalnim pentru ca ne cunoastem, nu sa ne dam mari cu oltciturile sau sa facem record de oltcit pe metru patrat. vineri au fost peste 10 oltcituri prezente si inca cateva masini de alta natie. foarte multa lume! am mers in coloana prin oras samd. sa zicem ca au fost si intalniri(cele de duminica) in care au venit cateva masini. asta este. nu a murit nimeni. in alta ordine de idei, sa stiti ca sunteti si voi asteptati la intalnirile de noapte. in fiecare vineri, la ora 23. daca e frig, petromul-v din militari. daca e cald la Academie. numai bine. |
:)) pupa taica am 1-0 ... in sfarsit te`am facut sa scri pe 4tuning.ro :) si vrei sa`ti spun ceva... eram sigur ca se va primi un comentariu de genu` asta ... defapt sti bine ca de cate ori am ocazia, vin ...
|
sambata 17 februarie pe aeroport de la 12 in craiova un mic meeting..pana acu avem cativa interesati :)
|
pot sa vin pe jos?:)
|
Quote:
|
Quote:
count me in, sa`mi vina unu din salarii pe card, sa`mi platesc asigurarea si vin |
hahahahhahahahahahahahhaahhahah prea tare :) are fobie :))))))))))))))))))))))))))))))))))) ba esti nebun ma da-te dreaq
|
pai ash veni shi io da' sambata la mine e o problema..ca lucrez exact noaptea..iar sambata cu atat mai mult nu am cum..lucrez la un club shi va datzi seama ca vineri-sambata sunt seri compromise pt mine! :( poate facetzi shi una in timpu' sapt, sau una mai pe zi..desi ambele variante sunt nashpa! ori ziua, ori in timpu' sapt..o grama'de lume nu o sa poata sa vina! mm de treaba! macar sa facetzi poze!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning