Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22346-fetele.html)

spiry_moto 31-08-06 12:20

Re: ce vor fetele? :)

ma yo cunosc o fata cu bani care nu tine cont dak are bani baiatu...si nu numai ca nu tine cont ...dar le face si o groaza de cadouri....ultimului i-a cumparat telefon.haine....si nu orice jeguri....deci exista ;) .....rar....dar exista :D

bluey 31-08-06 13:07

Este de aceeasi varsta cu tine??
La varsta asta inca mai credeti in iubiri curate si asa e frumos.
Dar va veti vindeca si voi.Pacat ca nu dureaza mult :(

spiry_moto 31-08-06 13:15

nu...nu are 17 ani....are....19 sau 20....cam asa

bluey 31-08-06 13:21

Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 538318)
nu...nu are 17 ani....are....19 sau 20....cam asa

Cred ca e masura lui Gabi...:)
Pune-o sa-si faca user pe 4tuning.:lol:

Kitana 31-08-06 13:24

Quote:

Originally Posted by Alexutzzz (Post 535802)
aberezi;)

blazy are perfecta dreptate;)

daca eu aberez atunci spune tu cum e si pune in practica si ce spui.
eu macar stiu cum e ca intr`o relatie de 2 ani jumate am si iubire si librtate iar gelozie nu exista :) cum explici tu asta ... eu macar nu vb din carti da tu nu stiu daca vb din ce`ai imtit pe pielea ta

Alexutzzz 31-08-06 14:02

Quote:

Originally Posted by Kitana (Post 538327)
daca eu aberez atunci spune tu cum e si pune in practica si ce spui.
eu macar stiu cum e ca intr`o relatie de 2 ani jumate am si iubire si librtate iar gelozie nu exista :) cum explici tu asta ... eu macar nu vb din carti da tu nu stiu daca vb din ce`ai imtit pe pielea ta

sa nu te bag pe unde ai iesit?

EvLSant0S 31-08-06 14:07

Quote:

Originally Posted by Alexutzzz (Post 538345)
sa nu te bag pe unde ai iesit?

Salut, ai face bine sa n-o bagi nicaieri , ca s-ar putea sa scot eu p... sa ma psh ... pe tine ..

ia vezi cum vb cu Kitana ... "prietene" .... .... .

bluey 31-08-06 14:19

Aloooo.....
Copiii...
Lasati cearta pe cand o sa va creasca si voua mustatile.
Daca nu va duce capu si vreti sa va certati faceti-o si voi pe PM.
EvLSantoS tocmai tu ma???
Faceti si schimb de useri de ym sau luat-va o camera...
Ce *** :(

EvLSant0S 31-08-06 14:27

Tocmai tu sa te iei de noi ?

Tocmai tu s-o dai in caterinci cu mustati ?

Invata-l pe "fiitu" sa vbeasca c-o fata... ;)

nu era decat un tzignal din partea mea sa.. o lase mai moale , kitana e o scumpete de fata pe care o am la suflet rau de tot, cum as putea sa las un .. el .. sa-i zica asa ceva?

bluey 31-08-06 14:48

Da nenea da sa o dai in din-alea cu "imi scutur ciucurasul"...
Nu e frumos.
Te credeam mai subtil de atat, de fapt chiar stiam ca esti mult mai subtil de atat.
Ai dreptate omu a vorbit urat (poti sa stii ca nu ii place de ea) dar tu ai 8.000de posturi aici si toata lumea are pretentii de la tine.Sau nu are? :lol:

conte 31-08-06 15:25

ce vor fetele?...
hm...
fetele vor intotdeauna altceva; nu conteaza k le oferi bani, respect, dragoste, nu conteaza k faci orice pt cea p kre o iubesti, mereu va vrea altceva...
si intr'o zi vei obosi sa mai alergi sa'i faci p plac, sau ea va gasi un altul, cu care o sa se intample la fel k si cu tine, doar k el are d partea lui factorul "noutate"...
dragostea nu exista, e doar o autosugestie, care se va stinge in timp, intotdeauna....

EvLSant0S 31-08-06 15:32

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 538360)
Da nenea da sa o dai in din-alea cu "imi scutur ciucurasul"...
Nu e frumos.
Te credeam mai subtil de atat, de fapt chiar stiam ca esti mult mai subtil de atat.
Ai dreptate omu a vorbit urat (poti sa stii ca nu ii place de ea) dar tu ai 8.000de posturi aici si toata lumea are pretentii de la tine.Sau nu are? :lol:

Sunt foarte subtil , cand e cazul , nu si aici .. cand .. el o baga de unde a iesit, prea multi zmei apar pe piata asa.. cat ai zice peshte :) ..

n-am nimic cu nimeni dar.. sa stea cuminte in banca lui si n-o sa scuture nimeni nimic pe nimeni :)

salutari ..

bv conte, bine zici

blazeyblaze 31-08-06 17:17

scandal scandal?

Trixi 31-08-06 21:00

vad k s-au incins spiritele p aici :D !
....so blazey...:D ms ptr compliment!!!cine ma stie intz...;)

Detman 01-09-06 00:30

hey...
fetele-femeile vor respect de la baiat-barbat, sa aiba o anumita libertate si sa primeasca cadouri , sa fie alintate si sa se poarte prietenul cu ele ca si cu niste printese ... asta am descoperit eu ...
gelozia e o idiotenie care e prezenta in orice relatie la un moment dat, dar care nu trebuie sa fie observata de nici un partener pentru ca aceasta duce la pierzanie

da, trebuie sa ai o masina, dar nu trebuie sa fie BMW seria 7 sau cine stie ce masina grozava, daca fata e cu tine doar pentru asta iti dai seama foarte repede si stii ce tre sa faci ... adik ... despartirea
fetele vor sa fie plimbate pe unde vor ele si au nevoie de un mijloc de transport ( marea majoritate ) , si daca ai acest mijloc de transport ( exclus Dacia :) ) si putina vrajeala si ceva bani ( nu tre sa fii bogatas ) ai obtinut ce ai vrut ... o fata superba pe care o cunostie si vezi daca e de nasul tau ... :)

All times are GMT +2. The time now is 07:28.

- Copyright 2026 4Tuning