Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - BMW E46 Felina Mea (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/223432-e46-bmw-e46-felina-mea.html)

crysty.bobok 11-12-10 21:19

Re: E46 - BMW E46 Felina Mea

Eu zic sa nu te omori prea tare cu motorul ... nu cred ca poti sa scoti mare lucru din el ! .. in schimp poti sa te ocupi de exterior .. la capitolul asta ai ce sa faci .. uite si cateva ideii AICI acum depinde ce stil vrei sa adopti ! ! !

Bafta !

Adryanbmw 11-12-10 21:26

in exterior as vrea sa fie tot kitu m tech 2 cu evacuare cu tot da la motor ce as putea face in afara de filtru sport?ca sa mai catig ceva caluti in + da daca imi pun filtru sport si toba sport cu 4 iesiri din galerie se aunde sunteul?:-P

C_kst 11-12-10 21:30

Asta zic si eu...lasa motorul deoparte...momentan.

Ocupa-te de exterior in primul rand,ca nu stai chiar asa de bine.

Fa ceva cu stopurile...nu au nici o treaba cu masina...schimba cu led.

Desi e ceva ,,comun'', kit m-tech II pt exterior...care da f bine.

Jante neaparat de asemenea.

liviu tex 11-12-10 21:32

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3889366)
in exterior as vrea sa fie tot kitu m tech 2 cu evacuare cu tot da la motor ce as putea face in afara de filtru sport?ca sa mai catig ceva caluti in + da daca imi pun filtru sport si toba sport cu 4 iesiri din galerie se aunde sunteul?:-P

filtru sport in carcasa originala! nu-ti pune conic ca nu te ajuta cu nimic!

C_kst 11-12-10 21:33

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3889366)

Nu iti recomand la diesel filtrul sport...lasa pe cel original sau schimba cu unul k&n in cutie...s-ar putea mai mult ca sigur sa ai probleme cu cel sport.

Daca iti faci toata evacuarea....da,o sa se auda...trebuia sa cumpar inainte de leon un 318d cu evacuare cap-coad cu 4 iesiri...se auzea ok.

Dar nu te astepta la cine stie ce putere.

Adryanbmw 11-12-10 21:57

si daca imi iau evacuare cu 4 iesiri direct din galerie nu mai trebuie sami iau filtru sport sa se auda un sunet frumos un k&n ce ziceti?

kathalin 11-12-10 22:32

Sigur e masina ta?Ce varsta ai?Pui cateodata niste intrebari !
Si vorbesti de niste sume.....Si niste modificari.....

crysty.bobok 11-12-10 22:40

Omu este doar cruios ... a luat si el masina acum si vrea sa acapareze cat mai multe cunostinte dintr-o data ! ... Eu zic ca sigur este masina lui... doar ca este nehotarat ce vrea d la ea ... are nevoie doar de timp ... in ambele sensuri :)

Adryanbmw 11-12-10 22:40

Cum sa nu fie masina mea auzi poi nu ma prea stiu de aceea tot intreb pe unu pe altul ce stiu e foarte putin si vreau sa ma informez

Adryanbmw 11-12-10 22:44

Multumesc crysty.bobok la exterior sunt hotarat da la motorizare nu sunt hotarat pt ca unu imi zice intrun fel altul in altfel si nu stiu ce sa mai cred pana ma informez deocamdata am sa ma bazez doar pe exterior dupa sarbatorii incepand cu o pereche de jante un pachet mtech2 si pe urma o sa mai vad poate ma ajutati careva dintre voi:???:

C_kst 11-12-10 22:44

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3889551)
Cum sa nu fie masina mea auzi poi nu ma prea stiu de aceea tot intreb pe unu pe altul ce stiu e foarte putin si vreau sa ma informez

Pai atunci ,,casca'',ti se zice de exterior...si ce e mai bine pt masina,si u vb de filtru sport conic si evacuare de la galerie cand stopurile alea sunt asa ??!!!:-P

kathalin 11-12-10 22:50

Te am intrebat pentru ca mi se par unele posturi copilaresti,si sa dispui de foarte multi banii tu prea arunci niste scoruri mari,jante de 1500 euro,nu stiu ce modificari la motor de cateva sute bune,pachet m si asta aproape 1000 cu vopsit cu montaj,deci la un calcul tu vrei sa bagi in masina vreo 4-5k cel putin,in conditiile in care ai dat pe max 6k.Dar m-as bucura sa bagi banii astia in ea k ar fi ceva cu adevarat special,ramane de vazut.

crysty.bobok 11-12-10 22:53

Ocupate de exterior.... si incepi cu stopurile ! Vezi ca ti-am lasat un pm cu id-ul tipului de la care am cumparat eu MPack... are preturi ok !

Adryanbmw 11-12-10 22:57

domul kathalin eu vreu sa bag multi banii in masina asta pt ca mi foarte draga si mam indragostit de ea poi daca nu ma prea stiu intreb pe unu pe altu sa ma informez numai ca unu zice intrunfel si altu in altfel si nu stiu ce sa mai cred pt inceput in exterior sunt hotarat ca dupa sarbatorii sai pun un mtech2 un set de jante si evacuare si dupa aia ramane de vazut poate ma ajuta careva de pe form:???:

Adryanbmw 11-12-10 23:00

multumesc mult prietene cu stopurile spate am sa si incep primadata stopuri cu led ca pe modelul facelift

All times are GMT +2. The time now is 11:26.

- Copyright 2026 4Tuning