![]() |
Re: Car SPEC.
Quote:
suge nemernica de masina 7-8 la suta Si are si aer conditionat dar in irlanda la ce Dzo sa il folosesti!! |
Masina Mea:
Car: VW Golf 1.8T Year: 2001 Engine: 1.8L Turbo Stock HP: 150 Stock TQ: 155 Estimated HP: 200 Estimated TQ: 250 1/4 Mile: 14.9@96 MPH Engine/Drivetrain: Revo Chip APR 2.5" TB Exhaust Carbonio CAI Forge 007 DV ABD FMIC Eurosport Oil Cooler ESC N75 Valve Suspension/Wheels: Neuspeed Front & Rear Sway bars FK front and rear strut bars FK Coilovers Forge Poly Bushings Megan C-Piller Bar Axis Reverb 8.5/9.5 x 18" Wheels Toyo T1R Tires (225/40/R18 & 255/35/R18) Exterior: Riger RRS Front modled to NA Bumper Riger Rear Molded to NA Bumper Riger 1-Bar Grill Molded to FB Rieger Sides Hagus M3 Power & Heated Mirrors CF Boser Hood VIS CH Hatch FK Antenna Skoda Rear Wiper Custom Made Tail lights Hella MK V Headlights w/ Laminex Painted Side Markers,Engine Covers Custom Paint (sliver w/ blue pearl) Interior: 2005 GLI Recaro Interior R32 Cluster 2005 Jetta Vents R32 Aluminum Centre Console Custom Aluminum Gauge Pod Custom Made Door Panels VDO Gauges TT Pedals & Dead Pedal Momo Steering Wheel & Shift Knob W8 Sunroof Console ICE: Calrion DVD Player w/ 7" Indash Screen 2 x 10" Eclipse Titanium 3 x Clarion Amplifiers Clarion Speakers Custom Trunk Enclosure covered in suede Upcoming Modifications: GT28RS Sponsors Toyo Tires Clarion Point Zero BAC Autobody Foreign Automotive Xtreme Inc JRP POZE: http://www.vitalmotion.net/upload/car/sept13-6.jpg http://www.vitalmotion.net/upload/car/sept13-8.jpg http://www.vitalmotion.net/upload/car/sept13-1.jpg http://www.vitalmotion.net/upload/car/nickgolf3.jpg |
31 Attachment(s)
Si pt ca pozele(linkurile) lui NICK nu functioneaza am sa adaug eu imagini cu jucaria lui!
nick .. wellcome |
Mersi mult !!
|
faina masina asa ai luat-o sau ai facut-o tu sa arate asa ?
|
Beton Golful!Felicitari!
|
Misto masina...Probabil ca trage pe masura.
|
Super Golfu , tuning cum imi place mie
|
f resusit Golful, felicitari
un approach JDM-ish asa in estetica lui dar a iesti super (si zic asta rar despre un Golf :D) e destul de bine 14.9 pe 1/4 mile, ai facut asta pe jantele din poze, sau pe cele stock? Ce mai imi place mult: wheel gap = 0, exact cum ar trebui sa fie ! :D ai fost vreodata la waterfest? |
Quote:
Masina a fost cumparate noua nouta, cu vreo 4km la bord. Eu am facut toate modificatile. 14.9 a fost cum sta masina acum, cu 18" si sistem stereo (vreo 150kg). Cred ca daca pun inapoi rotile de 15" si scot stereo potate merge 14.5-14.6 Am fost la Waterfest de 2 ori, este super miso, chiar incredibil cate VW pot fi adunate intrun oras asa mic. |
oh, atunci e chiar f bine 14.9! Dupa Gt28 ar trebui sa fi in low 14's, high 13's cu roti de 15 si good tires......
Da, am vazut si eu multe poze de la Waterfest, e nebunie ce e acolo! Sunt curios, sa ne spuna europenii, exista in Europa o adunare anuala de VAG-uri modificate cu show, concursuri, curse etc ? |
hahahahhahahahahhahaha ahhhahahahah
ce intrebare e asta? NORMAL ca exista! cel mai tare eveniment de genul si visul oricarui fan Vw sa ajunga e la Wörthersee Austria! cele mai tari VAGuri se aduna acolo din toate colturile europei si ma mira faptul ca nu ati auzit + exista intalniri vag la nivel national sunt convins pe fiecare tzara europeana(daca si la buc a fost anul asta VW fest) ! oricum nemtzii sunt taticii vw |
pai asta ma gandeam, avand in vedere ca exista atat de multe Vw in europa, daca exista ceva mare unde vine lumea din toata europa sau sunt doar adunari locale!
|
Quote:
pi poate jumatate din masinile prezente acolo sunt din EUROPA DE EST!!! asa ca aia e intalnirea la nivel european .Un fel de MECCA VAG din Europa! da-i un search pe google!si o sa vezi cat de veche e chestia continuam pe alt topik ;) vwguy ! bine ai venit inca 1 data si asteptam si restul sa completeze si alte TOPICURI |
Superba masina!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning