tazmania, cu parere de rau, vorbesti ABOSLUT in necunostinta de cauza...
Quote:
dar ma oftik cand vad atata ingamfare la unii si nu au bani nici macar sa intre la un wc public in centru
|
Nu cred ca esti contabilul cuiva de aici sa stii cati bani are unul sau altul...poate ne dau banii afara din casa, cine stie? Si tot nu ne-am lua Logan, nici daca l-am bate la c** pe Tiriac, pardon de expresie...
Quote:
fratzilor daca mai eratzi pe vremea lui Ceashca si aveatzi totzi numai dacii? va mai bateatzi joc de sarmana masina?
|
A fost candva Dacia considerata o masina buna, fiabila? NU...a fost privita ca o simpla masina cu care-ti faci treburile si cu care iti omori timpul mesterind cate ceva la ea tot timpul...
Quote:
normal ca nu au atatzia bani si se rezuma la niste rable de 2-3 mii de dolari de cad tabla de pe ele.dar au totusi sigla de bmw,ford sau alte alea.
|
Iti arat eu modele de Ford/BMW/Mercedes de 20 si ceva de ani care se prezinta MULT mai bine decat orice Supernova sau Solenza...chedere originale, vechi de la mama lor, care nu permit nici unei picaturi de apa sa treaca...imbinari ale caroseriei care ar face un Logan sa paleasca de rusine...nici o pata de rugina...cineva de aici, daca nu ma insel, vorbea de un Mercedes \"Cobra\" al unui taximetrist grec care a facut peste 1 milion de km, fara interventii majore la motor, numai consumabile inlocuite! Hai sa vad Loganul, se ridica macar 5% la nivelul astora?
Quote:
desteptatziva tata odata si nu mai visatzi atat!revenitzi cu picioarele pe pamant!!
|
Pai tocmai, singura afirmatie REALA de p-aici este ca Dacia a fost, este si va ramane Dacia pe care o stim cu totii...restul sunt doar sperante de mai bine...
Quote:
dar cu \"jaful\"asta al meu de laguna ,am dat clasa la multe bmw-uri care dupa parerea voastra sunt regii soselelor!
|
A zis cineva ca e jaf? Si cine spune ca toate BMW-urile sunt racheta? Nu au voie sa aiba motorizari mai slabe? Nu exista soferi mai prosti? De unde impresia asta ca daca scrie BMW pe capota, gata, NEAPARAT tb sa dea fum la toate masinile? Poate si eu cu jaful meu de 1.4 100cp am dat fum la unele BMW-uri ceva mai slabe...
Quote:
scuzama ca te intreb,renault-ul ce draq nu e o firma intre firme.vb de renault parca ai vb de trabant!
|
Am afirmat eu asa ceva? Stii cu ce scop a fost facut Logan-ul? Care este menirea lui? Aceea de masina ieftina si accesibila tuturor...prin definitie, precum si in practica, in general ce este ieftin si f ieftin, e prost si f prost...eu merg mai mult pe proverbul \"sunt prea sarac sa-mi permit ceva ieftin\"...Daca vrei, zic si de Renault...in principiu, cu mici exceptii, Renault face masini ieftine si accesibile...cu clasa de lux, a dat-o rau in bara(vezi VelSatis, Avantime, care au fost esecuri totale)...cu clasa sport, au avut o traditie, si aici recunosc ca au continuat-o, intr-o oarecare masura...dar cu un singur model ceva mai sportiv, si anume Clio Sport, nu se face primavara...iar de Clio V6 nu discutam, pt ca motorul nu e facut de ei...
Eu inteleg ca esti proprietar de Renault si e normal sa-i iei apararea, dar aici se vorbeste de Dacia Logan vs cel mai slab BMW seria 5 din '79...Care a fost mai buna? BMW-ul...scurt si cuprinzator...si asta, cu toate modificarile aduse Daciei...si cu un avantaj pe hartie al Daciei chiar si in cazul in care ambele masini erau stock...
De ce a fost mai bun BMW-ul? Pt ca Dacia nu-i masina de fuga, orice i-ai face...e doar o simpla masina de facut treaba...pt ca asa a fost conceputa...nu inteleg ce-i asa de greu de inteles...