Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Dacia LOGAN vs BMW 520 din 79 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/2219-dacia-logan-vs-bmw-520-79-a.html)

tazmania 15-11-04 17:04

bogdan 16 si daca dacia e renault logan,scuzama ca te intreb,renault-ul ce draq nu e o firma intre firme.vb de renault parca ai vb de trabant!!va mai intreb inca odata,ce vretzi voi ca peste noapte dacia sa fie un adversar de temut pt toate super masinile?ce atzi vrea voi sa fuga ca un ferari si sa coste cat un trabant?la bun daca nu suntetzi penibili!!desteptatziva tata odata si nu mai visatzi atat!revenitzi cu picioarele pe pamant!!si nu fac atata galagie ca am eu renault si vezi doamne e super masina!!dar cu \"jaful\"asta al meu de laguna ,am dat clasa la multe bmw-uri care dupa parerea voastra sunt regii soselelor!care nu crede sa isi aduca furia aia de bmw sa o dam sa vedem care ce si cum!!!sunt curios pe care din voi va tzine....asta in cazul in care la 140 la ora nu ramanetzi fara tabla pe masina!! :lol: :lol:

Bogdan_16v 15-11-04 19:21

tazmania, cu parere de rau, vorbesti ABOSLUT in necunostinta de cauza...
Quote:

dar ma oftik cand vad atata ingamfare la unii si nu au bani nici macar sa intre la un wc public in centru
Nu cred ca esti contabilul cuiva de aici sa stii cati bani are unul sau altul...poate ne dau banii afara din casa, cine stie? Si tot nu ne-am lua Logan, nici daca l-am bate la c** pe Tiriac, pardon de expresie...
Quote:

fratzilor daca mai eratzi pe vremea lui Ceashca si aveatzi totzi numai dacii? va mai bateatzi joc de sarmana masina?
A fost candva Dacia considerata o masina buna, fiabila? NU...a fost privita ca o simpla masina cu care-ti faci treburile si cu care iti omori timpul mesterind cate ceva la ea tot timpul...
Quote:

normal ca nu au atatzia bani si se rezuma la niste rable de 2-3 mii de dolari de cad tabla de pe ele.dar au totusi sigla de bmw,ford sau alte alea.
Iti arat eu modele de Ford/BMW/Mercedes de 20 si ceva de ani care se prezinta MULT mai bine decat orice Supernova sau Solenza...chedere originale, vechi de la mama lor, care nu permit nici unei picaturi de apa sa treaca...imbinari ale caroseriei care ar face un Logan sa paleasca de rusine...nici o pata de rugina...cineva de aici, daca nu ma insel, vorbea de un Mercedes \"Cobra\" al unui taximetrist grec care a facut peste 1 milion de km, fara interventii majore la motor, numai consumabile inlocuite! Hai sa vad Loganul, se ridica macar 5% la nivelul astora?
Quote:

desteptatziva tata odata si nu mai visatzi atat!revenitzi cu picioarele pe pamant!!
Pai tocmai, singura afirmatie REALA de p-aici este ca Dacia a fost, este si va ramane Dacia pe care o stim cu totii...restul sunt doar sperante de mai bine...
Quote:

dar cu \"jaful\"asta al meu de laguna ,am dat clasa la multe bmw-uri care dupa parerea voastra sunt regii soselelor!
A zis cineva ca e jaf? Si cine spune ca toate BMW-urile sunt racheta? Nu au voie sa aiba motorizari mai slabe? Nu exista soferi mai prosti? De unde impresia asta ca daca scrie BMW pe capota, gata, NEAPARAT tb sa dea fum la toate masinile? Poate si eu cu jaful meu de 1.4 100cp am dat fum la unele BMW-uri ceva mai slabe...
Quote:

scuzama ca te intreb,renault-ul ce draq nu e o firma intre firme.vb de renault parca ai vb de trabant!
Am afirmat eu asa ceva? Stii cu ce scop a fost facut Logan-ul? Care este menirea lui? Aceea de masina ieftina si accesibila tuturor...prin definitie, precum si in practica, in general ce este ieftin si f ieftin, e prost si f prost...eu merg mai mult pe proverbul \"sunt prea sarac sa-mi permit ceva ieftin\"...Daca vrei, zic si de Renault...in principiu, cu mici exceptii, Renault face masini ieftine si accesibile...cu clasa de lux, a dat-o rau in bara(vezi VelSatis, Avantime, care au fost esecuri totale)...cu clasa sport, au avut o traditie, si aici recunosc ca au continuat-o, intr-o oarecare masura...dar cu un singur model ceva mai sportiv, si anume Clio Sport, nu se face primavara...iar de Clio V6 nu discutam, pt ca motorul nu e facut de ei...
Eu inteleg ca esti proprietar de Renault si e normal sa-i iei apararea, dar aici se vorbeste de Dacia Logan vs cel mai slab BMW seria 5 din '79...Care a fost mai buna? BMW-ul...scurt si cuprinzator...si asta, cu toate modificarile aduse Daciei...si cu un avantaj pe hartie al Daciei chiar si in cazul in care ambele masini erau stock...
De ce a fost mai bun BMW-ul? Pt ca Dacia nu-i masina de fuga, orice i-ai face...e doar o simpla masina de facut treaba...pt ca asa a fost conceputa...nu inteleg ce-i asa de greu de inteles...

Bestie 15-11-04 19:46

Pt cei care nu s-au prins inca: Bogdan e un fel de Gica Contra aici! :wink:

Bogdan_16v 15-11-04 21:27

Daca fi realist si a spune lucrurilor pe nume, asa cum sunt ele intr-adevar, inseamna a fi Gica contra, atunci da, sunt Gica contra...
Eu va zic doar atat: nu mai visati, ci mai coborati cu picioarele pe pamant...nu tot ce zboara se mananca...

catalin rs4 15-11-04 21:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Daca fi realist si a spune lucrurilor pe nume, asa cum sunt ele intr-adevar, inseamna a fi Gica contra, atunci da, sunt Gica contra...
Eu va zic doar atat: nu mai visati, ci mai coborati cu picioarele pe pamant...nu tot ce zboara se mananca...

pot numai sa aprob... :peace:

Bestie 15-11-04 22:26

Ia uitati-va.... sunt deja doi Gica Contra.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (glumeam...)

COObra 15-11-04 22:34

Quote:

cel mai slab BMW seria 5
bogdan a existat si 518 :lol: dar ala cand ridicai capota te bufnea rasul.
oricum eu sunt multumit de batranul meu.
loganul daca rezista 10-15 ani parerea mea este ca si-a realizat menirea.
adica sa dai 8000 pe o maisina si sa o ai 10 ani.

Bestie 15-11-04 22:59

COObra, dar tu ai ceva modificat la el.... evacuare... filtre... d-astea... ?

catalin rs4 15-11-04 23:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bestie\"

full hamann :D

COObra 16-11-04 08:58

am pe draku
adica am niste gauri in tzevile de esapament da...........sunt de la rugina ca mi-e lene sa ma duc sa le astup
nu cred ca trec iarna cu esapamentu asta :D

Stefan_arici 16-11-04 14:26

mda...degeaba masina din 2004, tot dacie e...BMW power rules...
Oare nova e mai rapida(cu motor de 1.600)

DnI 16-11-04 15:07

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
Quote:

acesta este adevaratul motor al lui coobra dar este reglat sa nu prea fuga datorita consumului foarte mare.

stiu... OFFTOPIC :D

catalin rs4 16-11-04 15:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DnI\"
Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
Quote:

acesta este adevaratul motor al lui coobra dar este reglat sa nu prea fuga datorita consumului foarte mare.

stiu... OFFTOPIC :D

:D :D :D

Catani 16-11-04 16:30

Bai baietzi...eu unu nu va inteleg.Discutzii si certuri peste certuri.Pentru ce? In primul rand mi se pare stupid sa facetzi comparatie intre cele doua masini :).Adica BMW-u tot BMW ramane indiferent ca e din '79 sau nu.Dacia pe de alta parte a fost si va ramane intotdeauna masina saracului.E doar o masina cu care iti poti face treaba...(poti sa faci piatza cu ea si chestii de genu asta).La prima vedere Loganu face o impresie buna..dar numai uitandu-te 10 minute la el iti dai seama ca defapt cei de la Dacia iar au dat-o in bara.Ca sa nu mai vb de performante fizice.Deci proprietarul Loganului a fost super cool ca a avut curaju sa faca o cursa fie ea chiar si cu un BMW din 79...Si nu mai stiu cine dar spunea cineva ca a bagat 4000 in Loganu ala.Parerea mea...si doar a mea..e ca numai cine are bani prea multzi si nu are ce face cu ei baga bani intr-o Dacie (doar asa sa vada cum iese un Logan tunat) sau mai sunt tzaranii aia care isi pun 2 praguri GTI si asculta manele pe centru...acum nu stiu din care categorie face parte proprietaru Loganului :roll: .Ideea e ca prea multa discutzie pentru o singura cursa intre 2 masini care nu se incadreaza in aceeasi categorie.Respekt la toti baietzii....care este :D

Bestie 16-11-04 23:16

Eu am zis de 4000, dar n-au fost 4000 totusi, au fost vreo 2500! :wink:

All times are GMT +2. The time now is 19:50.

- Copyright 2026 4Tuning