![]() |
Re: E30 - my boy ♥
este unu este unu :rolleyes2 :peace:
caut un e30 tipla si nu gasesc :lol: caut un e30 tipla si nu gasesc :lol: toate e30 tipla sa apeleze la mine sa vad ce fac maine .. si ne auzim la un telefon :joy: Doamne Ajuta :lalala: |
Care e motivul de vrei sa il vinzi?:shock:
|
Quote:
|
O singura fata cu urs e si vrea sa plece :(.
Trist ... foarte trist :(. |
Eu mi le doresc pe amandoua la fel de mult. Daca faceti voi cheta sa imi dati bani de una din ele le intretin pe amandoua =))))
Asta e viata... mi-am facut damblaua, e30 o sa ramana mereu in sufletul meu. Cand o sa am posibilitatea sa imi mai iau unul nu o sa ezit. PS: masina si-a gasit cumparator... ramane o chestiune de timp. |
Quote:
|
Quote:
|
Intreb de curiozitate...locuiesti prin cartierul floreasca? cred ca am vazut masina prin zona..dar pe vremea cand avea numerele vechi sau poate am confncat-o:). Foarte intretinuta masina. Mult succes in continuare!
|
Quote:
|
multumesc domnu' marian de lamurire:D....inseamna ca am avut vedenii:)....astazi am vazut alt urs in floreasca..are numere de bz, alb, jante borbet a pe fata si pe spate table...si sigur nu era b 320 cla..in fine..."succesuri" tuturor!
|
:)) De unde stiti ma nene unde stau?
Nu era al meu ursul din Floreasca, nu prea am avut drum in zona aia. Maxim in trecere. La multi ani tuturor! |
scz de off...Fratele Marean "e enformat bine" ..
super ursu si sper sa aiba grija de el viitoru proprietar.. |
ce`i mai place la urs sa plimbe fetele ... e mai frumoasa masina live decat in poze , GJ si nu o vinde
bft |
Multumesc. Se pare ca stii masina... :)
|
Frumoasa masina si foarte ingrijita.Se vede ca ai o pasiune pt Bmw.
Bmw always |
| All times are GMT +2. The time now is 21:07. |
- Copyright 2026 4Tuning