![]() |
Re: Espero >> BZ_05_HYU
Frumoase foc;)
|
ma bucur ca ti-ai recuperat rechinu da foarte bine cu jantele alea , spor la muscat de priviri
|
Mc,Mc;
sa vedem cu ce va veni mosul la ea,imi doresc una bucata volan sparco si un scaun tip scoica(i`am batut un apropo prietenei si mamei):crazy: |
poate primesti ce-ti doresti nu se stie , scaunul scoica sa fie cu reglaj ,;)
|
Hai poate chiar vine moshu cu dorintele tale:D
|
eu ..sau mai bine zis,oricine isi doreste un anumit upgrade...dar sa vedem daca ne mai permite criza asta...:confused2
|
ti-am urmarit topicul de la inceput...si mai ales ultimele2 pagini!!! m-au cam lasat praf...cand am vazut ce ai patit cu masina si prin cate ai trecut! la un moment dat am avut si eu o intamplare asemanatoare dar am trecut peste si acum sunt proprietar pe masina mea :D ! bafta multa cu espero-ul tau...!!!
|
2 Attachment(s)
pai...daca toata lumea si`a pus poze cu tablele... eu de ce nu:google:
|
Salutare.:D
Cum se prezinta masina? Acum dupa ce ne punem anvelopele de iarna da soarele afara:lol: |
ahaa!!
tu esti baiatul de la vulcanizare,nu:mrhappy:?? mai..chiar daca da soarele,si nu se usuca total,seara o sa fi polei,si crede`ma ca se simt...sunt mult mai moi ca cele de vara..alta viata:oops: |
Da da eu sunt..Asa am observat si eu ...chiar fac toti banii:D
|
pei lasa`mi si mie id`ul tau pe pm...vecini de sat si nu schimbam si noi o vorba:))>
|
Felicitari ca ai putut sa-ti recuperezi masina am citit povestioara de la inceput, nu mai intrasem pe forum de cam multisor, trag si eu tare acum cu firma pe ultima suta de metri.
|
Multumesc pentru posturi.
Nuanta de mov pe xenon?nu am mai auzit pana akm,presupun ca sunt pentru show-uri,sau sunt cele de 20000k? |
NU, sunt de 10000k si 12000k !Dar deja nu mai vezi pe strada cu movul ala!
Deja la 6000k pe asfalt ud nu prea mai vedeam mare lucru, dar la 10-12 mii k ? :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 03:30. |
- Copyright 2026 4Tuning