![]() |
nu comparati preturile TTI ale modelelor. japonezele sufera de acele taxe de import 30% . in leasing preturile scad simtitor pt japoneze.
paul , ia spune-ne si noua ce defecte ai gasit la japonezele noi ? aici vad ca fiecare isi sustine masina pe care o conduce. eu am venit cu date statistice in urma cu 2 pagini. voi cu ce veniti sa va argumentati raspunsurile ? iar fazele cu : bei nene, doar germanii stiu sa faca masini ma lasa rece . |
Quote:
Quote:
|
Nu as ocoli nici: Fererri, Lamborghini, Maserati ori Bugati?
E greu de ales si in Europa, aici am vorbit de italieni dar ganditiva la englezi, un Aston Martin, Bentlei Continental, ............... |
Re:
Quote:
Ia sa cercetam impreuna cum sta treaba de fapt, la nivel concret, statistic, obiectiv: http://www.jdpa.com/presspass/pr/ima...04037cfull.gif Opaaa, Hyundai in fata lui Mercedes, Lexus nu mai vede nimic de acolo sus, Honda nici nu se mai uita in spate dupa BMW, Volkswagen-o rusine nationala pentru nemti(tinut de mana de Porsche), singurele japoneze care stau rau sunt Nissan, in care si-a bagat nasul constructorul de conserve cu roti numit Renault(care a iesit din scala cu cifrele), si Mazda care s-a incumetat sa foloseasca piese de provenienta europeana sa-si reduca din costuri-urmarea se vede. Intr-adevar, germanele sunt baza si asiaticele sunt de cacao. Sa nu cumva sa mai spuneti prostia daca depasiti granitele Romaniei, ca rad si curcile de voi. :lol: |
Sau, in caz ca nu cunoasteti cu ce se ocupa JDPower, poate ati auzit de \"Auto motor und sport\", adica \"Auto motor si sport\" :lol: ...Ia sa vedem ce zic si astia:
http://www.auto-motor-und-sport.de/d/?id=62745http Interesant domne, ce slabe sunt asiaticele astea... :lol: |
daca te uiti in urma cu 2 pagini vei gasi un post de'al meu cu exact acelasi tabel in el .
:lol: |
deocamdata polu` tzine cu japonezele ... si yo la fel :lol:
|
Re:
Quote:
Totul e atat de subiectiv la acest subiect incat nu prea-i vad rostul. Nu contest calitatea masinilor japoneze scumpe.Cele ieftine au piesele scumpe, dar poate vrim o masina cu \"stil\" altceva un Rols, sau un Bentlei care ar fi echivalentul lor japonez? Imi plac masinile japoneze am avut si am in continuare insa ce pot spune de unele europene care inseamna multa calitate si mult stil. E o discutie sa umple forumul sa se ia lumea la cearta si toti au dreptate. Nu poti sa te iei dupa nr de vanzari nici nu poti sa-l ignori, poate si calitatea e buna peste tot dar stilul face de multe ori diferenta.Poate extrapoland e ca o haina pe care o porti, ce te intereseaza la ea? Sa tina de cald sa te acopere, sa arate bine, sa reziste sa te prinda bine ... Nu vreau sa intru prea profund in aceasta discutie in care cu cat aduci mai multe argumente te afunzi mai rau. |
mai mult ca sigur japonezele sunt mai usor (si mai ieftin) de ` tunarit` :wink:
|
Re:
Quote:
|
fara suparare dar : Ford in fata lui Mitshubishi si Saab :? , totushi sa nu ne luam dupa toate statisticile luate de pe net :!:
|
1. In comparatie, trebuie luata in considerare limita impusa de guvernul japonez de 280cp pentru masinile de strada. Chiar si cu aceasta limita, unele japoneze sunt in stare sa faca de rusine europene cu 60-100cp in plus, atat pe o pista de drag, cat si pe circuit.
2. Statisticile JDPower sunt bazate pe cazuri concrete inregistrate si centralizate, nu pe parerea lui John Smith din Sussex sau a lui Raj Kapoor din Calcutta. Ele reflecta crunta realitate. Acum 2-3 ani, Mercedes se alfa in locul lui VW si, cand au realizat ca risca sa ajunga de rasul lumii automobilistice cu fiabilitatea, au mai luat masuri. |
pai aratale si celor de la dacia lista,poate ii enervezi si ajung primii :lol:
|
Aloooooo!!!!!!!!
Ascultati-l pe Soichiro ca are mare dreptate. Am avut peste 20 de masini si sa nu mai vb. cate am condus. Fost fun BMW si Mercedes actual fun cam orice Japoneza. Va pot spune eu fapt foarte concret de masini \"bune\" nemtesti. Am un foarte bun prieten care si-a cumparat un BMW M3 nou-nout de la Bavaria (nu dau nume dar cei de la Bavaria dupa indicile urmatoare va pot spune) care sa va spun eu probleme ce a avut in 55.000 KM fara a fi un forjator inrait. Specific, toate revizile la timp, nu scartaie cauciucuri, nu a dat in masina pana nu a ajuns la temp. optima,si nici nu prea da in ia cu exceptia iesirilor din Bucuresti etc (adica super grija) Masina are putin peste doi ani, e full, 60000 EUR CIP cu toate optiunile (in leasing cu toate taxele, comisioanel, dobanzile si TVA Putin peste 100 mii de EUR. Probleme ce a avut. 3 discuri ambreiaj (unul defect direct din schimbare) toate amortizoarele + arcuri(1 schimb) 1 caseta directie (plus inca 1 acum) capete de bara ( 2 seturi) bascule fata (1 schimb) O boxa (H&K) un alternator un display (tv,gps etc.)(care l-au schimbat degeaba, se stinge din cand in cand 2 sec rar dar dupa schimb face la fel deci nu e de vina displayul) Si surpriza surprizelor, 1 motor intreg(cu o noua garantie de 2 ani fara limita de km.), care incepuse sa faca mai rau ca un diesel. Toate au fost reparate pe garantie (nu fara discutii la unele) motorul stricat fiind scos de pe masina si dus in germania la BMW pt. constatare la care nici acum nu s-a primit vre-un raspuns.(dupa mai bine de 6 luni) Si apropo sa va uitati cate M3 sunt de vanzare pe mobile.de de 2,3 ani vechime, cu peste 50000 km la bord si cu motoare facute sau schimbate. Pe BMW aceste reparatii (de unele nu mi-am adus aminte) i-au costat peste 30000 de eur cu tot cu manopera. Eu zic ca pt. o masina de atatia bani si o fiabilitate de Dacie .....nici nu mai am cuvinte. Si repet inca 1 data omul nu e nici pe departe forjator, in Bucuresti da in ia foarte rar si seara eventual, la linile de tramvai sau chestii de genul asta merge cu 10km/ora si in afara orasului ii da cat poate si asta nu mereu (totusi e un M3). Asa ca pe langa ce am avut eu (mult mai slabe performant si mai vechi, dar mai fiabile) calitatea germana se duce de rapa. De cand mi-am luat prima japoneza nici nu prea ma mai uit dupa altele. Si vorbind si de performante eu nu prea am auzit pe nimeni ca ar fi in stare sa-l faca pe Andrei cu STI-ul (de la noi din tara) care cu tot cu tunig nu a costat nici cat un RS4. (lui M3 ii dadea in faza intermediara de tuning 3 masini pana 100 si continua cu inca vre-o 2 pana in 200, si nu e vorba de un singur M3 ci de vre-o 3 :D) Si cat nu ati condus masini japoneze tineti-va gura. http://www.japanesecarfans.com/ rules |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
- Copyright 2026 4Tuning