![]() |
Re: urs
Quote:
|
coae.. cum sa dai ursulet pe tico.. hai sa iti explic ceva si o sa imi dai dreptate.. tabla de la bmw.. chiar daka e mult mai vechi. probabil nu il lua rugina cum o sa il ia pe tico.. si ai grija cand bate vantu mai tare.. sa nu te ia de pe sosea.. oricat ai aranja tico ala. vine un ursulet stock si ia toate privirile si respectele.. cat despre putere.. nu mai vorbesc
|
:))))) nu am ce zice !!! m-ai lasat fara cuvinte !!!sa dai un urs pe TICO :)))))super tare vezi k dak iei o groapa cu 40 s-ar putea sa sari de pe sosea :)))sa-l stapanesti sanatos, dar asa schimb :))))))))))))))))) =))))))))
|
sincer se poate inkide topiku pt k nu`si mai are rpst din pakate:((....voi deskide altu kand ma voi apuka de noua masina...pana at vizitez site`u....ms
|
Tind sa cred ca sunt doua persoane diferite cu perceptii diferite asupra masinilor. Adica ursul e urs ( masina sport , cu un sarm aparte mai ales modificata , multi cai sub tine , tractiune spate care face toti banii , etc ) si tico e tico ...partea buna pe care o vad la tico este consumul cel putin de doua ori mai mic decat al unui urs ....si dimensiunile mici ale masinii.
Am avut si eu Tico si iti zic sa ai mare grija la gropi fiindca are rotile foarte inguste si mici ( pe 12 ) ...am patit de 3 ori ca am luat o groapa mare si mi s-a si dus planetara. Ai grija la tablarie...eu m-am enervat pe ea o data , i-am dat un pumn in aripa dreapta fata si a tot intrat tabla inauntru...deci imagineaza-ti dintr-un accident cum iesi la liman cu ea :rolleyes2 . Oricum multa bafta si la cat mai multi Km facuti ca la consumul ala poti sa umblii toata ziua cu ea. |
:lol: :lol: :lol: :lol:
|
ms....o sa vina alte rotzi...mai mari putzin...kat permite:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:12. |
- Copyright 2026 4Tuning