![]() |
Re: Creepy things
ma bag eu...chiar ar fi interesant...
hai pe PM daca vb serios |
doar singuri ? :> cine nu s-ar risca ? :)))
|
Pai ne adunam mai multi...nu doar noi doi:lol:
Adica...nici faza cu mai multi nu suna bine :-) Stati sa reformulez. Dar nush cum :-P |
LOOOOL =)))) luati macar o camera foto =))) apoi vedeti ce n-ati vazut :)
|
chiar la asta ma gandeam adineauri...ca am camera video noua care are bec din ala pentru noapte...(pacat ca nu are infrarosu)
:):):) deci Dari, pe cand ne 'organizam'? |
:-P si daca ne papa vrajitoarea si o sa gasiti voi caseta si va imbogatiti pe seama noastra? Nu ma joc asa :lol:
Si totusi...sa fim on topic...va rog eu frumos de tot recomandati-mi un bloooody horror film, care sa fie intradevar horror si nu pepsi. Ms anticipat. |
da io chiar vreau sa organizam o 'razie'
:):) |
Da :lol: razie...recensamantul mormintelor :-)
Poi...nush. |
iei dari si o sticla cum ai la avatar si sunteti beton =)))
|
:lol: Yeh...siiigur!!
Il luam pe prietenul Jack, asa ca sa ne facem curaj :-P |
in urma unor procese paranormale...am luat 'legatura' si am stabilit 'un contact'
detalii in curand:):):) |
Mda interesant subiect ... am sa va povestesc ce mi sa intamplat acum cateva zile mai exact duminica pe la ora 2.30 am .
Veneam pe un drum de tara asfaltat f prost , unde la un moment dat vin niste curbe intr-o zona pustie unde e doar o casa parasita pe dreapta si un drum laturalnic f ascuns iar pe stanga teren cu vii etc ... (vii de struguri) , cand am coborat a trebuit sa incetinesc din cauza drumului urat si dinspre drumul laturalnic a iesit ceva alb ca o naluca si sa dus in viteza spre acele vii de pe stanga . Am povestit a 2-a zi faza prietenei mele care ma cam privit aiurea :rolleyes2 . Incercam sa cred ca a fosr doar in mintea mea pana marti cand am ajuns la un var care sta la approx.3-4 km de acea zona si fara ca eu sa ii fi povestit ceva mi-a zis ca in acea vale apare "mireasa" ... omfg ma lasase fara cuvinte . Sincer nu mi-e frica sa trec pe acolo noaptea singur dar daca cineva vrea sa se convinga putem da o fuga in zona respectiva . Dupa ce mi sa intamplat faza asta era sa ies cu masina in decor din cauza vitezei parca imi ramasese mintea la ea . |
Am uitat sa precizez ... nu cred in fenomene paranormale , vrajitorie etc le consider niste aberatii inventate pt. profit .
Incerc sa gasesc o explicatie logica referitor la intamplarea mea |
1 Attachment(s)
Quote:
Nu m-a mancat nimeni ! :( |
vezi ca vad un bau bau in spate =)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning