![]() |
Re: E30 - 323i DMX'u
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
8 Attachment(s)
munca si iar munca...din pacate trebe sa vad ce are 2.3 asta ca da cu fum negru(pare a fi de la consum) sa vedem ca trebe sa primesc un debitmetru zilele astea sigilat ca asta e umblat peste masura. Mai am sa montez conductele de racire si gata. Am montat un radiator de pisika si electroventilator ca sa numai am probleme cu incalzitu. Am prins interioru cum trebuie, am refacut electrica ca era taiata pe ici colo si fire neizolate.
ce mai am de facut si il scot la joaca: -aerisit ambreaj -montat scaune -montat finala -montat furtune radiator -montat trompe si prins planetare -reglat motor si gata!!!! si cam atat deocamdata...dupa urmeaza sa ii fac cusca, niste anvelope mai bune si poate niste jante si aia e :D poze! |
O sa fie fortaaaaa cand o sa fie gata:twisted:
|
Asta in cazul in care nu il dai si pe asta la fier vechi si ne cardesti ca l-au furat tiganii ;)
|
Quote:
Quote:
on-topic: -am pus toba, -am legat electroventilatoru -am aerisit ambreaju, e ca nou -am prins bine panoul de sigurante maine sper sa vina si trompele/ debitmetrul si facem reglajele si iesim la tranta :twisted: am pus si alte anvelope pe spate 185... deci se lucreaza la greu! |
Domnul asta ia la rascoala pe toata lumea. Nu-l lua in seama.
ON: Nu-s cam mici pe 185 ? Sau sunt mici in mod intentionat? :D |
3 Attachment(s)
Quote:
poze mai jos! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
bafta multa cu jucaria:D
|
e ok masina dar mai ai de munca la ea.A fost o vreme in tecuci..tu de aici ai luat-o? bafta in continuare cu ea sa iasa fortza!:twisted:
|
urs = munca +pasiune & sacrificii , deci bafta ! vezi si topicul meu e30-krs
|
13 Attachment(s)
Na poze cu ursu neamulee:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning