Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - edymotley (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/216508-machetele-mele-edymotley.html)

2010 16-11-10 16:06

Re: Machetele mele - edymotley

DB..:hug:..prea tare man:!:
Lada e criminala in combinatia asta de culori si foarte tare fara roti..

FED express 16-11-10 16:59

da, DB e mortal.nu degeaba a ramas cel mai bine in memoria fanilor si dupa parerea mea cea mai tare masina ptr Bond.si Lada e frumoasa si foarte interesanta asa "fara roti".

edymotley 16-11-10 17:55

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3817521)
da, DB e mortal.nu degeaba a ramas cel mai bine in memoria fanilor si dupa parerea mea cea mai tare masina ptr Bond.si Lada e frumoasa si foarte interesanta asa "fara roti".

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3817357)
DB..:hug:..prea tare man:!:
Lada e criminala in combinatia asta de culori si foarte tare fara roti..

Foarte ciudata intr-adevar ...

CIPONE 16-11-10 21:28

Quote:

Originally Posted by edymotley (Post 3817264)
Lada 1500 din filmul "The Living Daylights" (1987), masina a politiei din Cehoslovacia, care a fost taiata cu laserul din roata masinii Aston Martin V8 Vantage condusa de James Bond (Timothy Dalton).

he heee, o tot asteptam pe asta...masina prinsa in cea mai amuzanta ipostaza din toata colectia, fara indoiala...cat de originala colectia ai Edila!Bravo, bafta!:D

edymotley 17-11-10 06:29

Quote:

Originally Posted by CIPONE (Post 3818413)
he heee, o tot asteptam pe asta...masina prinsa in cea mai amuzanta ipostaza din toata colectia, fara indoiala...cat de originala colectia ai Edila!Bravo, bafta!:D

mersi Cip !

edymotley 17-11-10 15:43

6 Attachment(s)
Ford Thunderbird din filmul "Die Another Day" (2002) condus de agentul NSA Jinx (Halle Berry), parcat in fata palatului de gheata a lui Greaves - "Ice Palace" in Islanda.

edymotley 17-11-10 15:58

6 Attachment(s)
AMC Hornet din flmul "The Man with the Golden Gun" (1974) aterizand dupa o rotatie de 360 in aer cu sheriful J.W. Pepper pe bancheta din spate. James Bond (Roger Moore) furase masina dintr-un showroom AMC din Bangkok - Tailanda.

andreigica 17-11-10 16:20

Ce mult mi-a placut "Die Another Day",mai ales XKR-ul acela verde si bineinteles cursa de pe ghetar!
Superb Ford-ul Thunderbird!:shock::D

FED express 17-11-10 16:37

Hornet-ul arata de vis, rosu si cu jantele alea.totul se potriveste de minune la el.frumoasa si diorama, pacat ca nu i-au facut la sofer si urechi:-(

2010 17-11-10 16:49

Le face Edy cu pixul...:lol::lol:
Frumoase man mai ales baba:!:

edymotley 17-11-10 17:43

Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 3820371)
Ce mult mi-a placut "Die Another Day",mai ales XKR-ul acela verde si bineinteles cursa de pe ghetar!
Superb Ford-ul Thunderbird!:shock::D

Nu au folosit multe Aston Martin, decat vreo 7 la numar ...

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3820414)
Hornet-ul arata de vis, rosu si cu jantele alea.totul se potriveste de minune la el.frumoasa si diorama, pacat ca nu i-au facut la sofer si urechi:-(

Le are ascunse ...

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3820449)
Le face Edy cu pixul...:lol::lol:
Frumoase man mai ales baba:!:

Asa este ...

cyper1978 17-11-10 18:01

ford si amc the best...:D

CIPONE 20-11-10 12:16

Quote:

Originally Posted by edymotley (Post 3820270)
Ford Thunderbird din filmul "Die Another Day" (2002) condus de agentul NSA Jinx (Halle Berry), parcat in fata palatului de gheata a lui Greaves - "Ice Palace" in Islanda.

mmmmm...si o zaresc si pe Halle in fundal...:lol::lol::love:

edymotley 20-11-10 14:28

6 Attachment(s)
Tuk-Tuk: Inca odata echipa lui Q de la Universal Exports s-a dat peste cap pentru a transforma un Tuk-Tuk normal pe 3 roti, intr-un vehicul extrem de rapid. Vijay conduce vehiculul si Bond (Roger Moore) se clatina in spate, in timp ce sunt urmariti de oamenii lui Gobinda, in Tuk-Tuk-uri normale. Cel modificat este facut sa mearga pe 2 roti si chiar sa sara peste o camila.

edymotley 20-11-10 14:42

6 Attachment(s)
Ford Mustang Convertible – masina Fionei Volpe (Luciana Paluzzi) in Bahamas. Ea il ia pe James Bond (Sean Conery) la o tura si conduce destul de repede (150 km/h pe un drum de tara) si ii pune intrebarea: „Esti putin cam palid, Dl.Bond, sper ca nu te-am speriat.”

All times are GMT +2. The time now is 10:36.

- Copyright 2026 4Tuning