![]() |
re: Jetta mk3 1.8gt
nu cred ca vine bine ce zici tu , fara suparare dar e vw nu bmw
|
nui nici o probelma;eu am zis ca iar sta bine din punctu meu de vedere;acu ca angel te duce cu gandu la bmw e atceva:sad:
|
Va urma ceva frumos in primavara dca vor fi destui bani de investit, dar cu siguranta angel lights nu va avea niciodata pt ca nu imi plac
|
Quote:
|
felicitari foarte frumos vento bafte in continuare succes
|
ms frumos! Iarna asta nu mai pupa nici o modificare, de la primavara sper sa termin ce mi-am propus cu ea!
|
felicitari pt masinuta bafta in continuare
|
1 Attachment(s)
N-are nimeni asa ceva? Caut sa cumpar, de preferinta neagra!
|
chair daca am zis ca iarna asta nu mai pupa nimic, batrana mi-a facut probleme... mi-a varsat antigel pe presuri :)) nu i-o fi placut ala roz g12.
dupa 3 zile de munca dupa lasarea intunericului, am reusit sa ii schimb caloriferul de caldura care a cedat. Muuuulta munca, in alta parte mai greu accesibila nici ca putea pune neamtu caloriferul de caldura :). si ca munca sa imi fie rasplatita trebuie sa o demontez din nou si sa etansez mai bine clapeta care comuta de pe rece pe cald deoarece buretele de pe ea s-a imbibat in antigel si mirosea urat iar eu l-am inlocuit cu altul mai subtire care nu opreste in totalitate aerul rece. |
Ehe, stai să vezi cum e la peugeot 206 ventilatorul de la aeroterma! Ca să-l scoți trebuie sa demontezi coloana de direcție.
|
mereu francezii astia trebuie sa fie mai afurisiti!!! :))
|
Cotiera de passat b4 se potriveste oare? Stiu pe cineva care are o cotiera de B4, dar e pe gri. Am cautat pentru mine, dar eu vreau pe negru, poate o vrei tu. Daca te intereseaza, iti dau pe PM datele de contact.
|
e mai lat ansambul cu frana de mana la passat daca nu ma insel! lasa-mi totusi un pm cu pretul buzei de ibiza gti!
|
4 Attachment(s)
Mai adaug vreo cateva poze de asta vara, asta asa de dorul zilelor calduroase si de dragul jantelor de aliaj cu anvelope de vara :)))
|
Frumos Vento.si eu am unul si ma intreb daca farurile sint cele normale si vopsite cu lac?grila dintre faruri e vopsita cu negru lucios sau mat?spor la modificari
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning