![]() |
Re: Urban Driving Skills - Editia a-II-a 2010
a fost f.frumoasa organizarea si evenimentul ,am ratat un premiu la mustata (mi-a sarit din viteza la urma)asta este poate tura viitoare :D,oricum senzatia este maxima si mai ales sa stii ca nu te asteapta vreun melitian dupa colt:D,ce a fost mai nasol e ca nu sau dat totusi niste diplome si la indemanare "la cei mai amarati "multa bafta incontinuare !!!
|
Quote:
Frumos eveniment , de apreciat lungimmmeeeeeaaa traseului..... poate la anu o sa fie si mai LUUUNNNGGG si mai " intortocheat" ca mai era loc in parcare nefolosit :-P si eu mai aveam GPL :-P:-P:-P P.S. apropo de asta : "...am ratat un premiu la mustata (mi-a sarit din viteza la urma)....si tie-ti sarea dintr-a 2 a ??? in ultimul viraj ???? prea tare !!! eu cred ca-i o ' masura de siguranta" sa NU stricam cutia de viteze :-P / pararea mea ./ daca nu-mi sarea / luam locul 1,2 si 3 8) / pe GPL desigur ;) |
gasiti poze si aici .. http://radio.bzi.ro/foto/Urban-Driving-Skills-123/
|
Quote:
|
Quote:
si rog un user daca are sau daca a vazut vreoun video cand m-am dat cu opelul TX 8771 XA la indemanare sa ma anunte si pe mine, ca-s curios tare cum m-am dat..:D |
salut tuturor. daca doriti filmulete cu masinile voastre cu care v-ati dat ieri si sambata.. eu sunt cameramanul din staff care a filmat tot. dati add:i_am_roller si le trimit cu mare placere. evenimentul a fost un succes si.. asteptam urmatorul eveniment. tin sa felicit organizatorii ,dar si participantii la UDS ll si .. asteptam urmatorul eveniment.
|
Eu deja am primit filmuletul...iti multumesc frumos si dau o bere..fara alcool desigur..cand ne vedem...incerc sa vin incet..sa nu mai fiu Ibiza grabitul tractiune spate...
:) :!: |
Quote:
iar daca Lexas, da o bere dar ..." o bere..fara alcool desigur" , eu vin cu alcoolul...ca doar sunt sub 10 grade afara...sau o mocolata calda ;) noroc bun, |
Cine a spus ca nu putem face niste submarine cu bere fara alcool si in ele puse vestitele paharute cu cognac
:) La mai mare! |
mersi mersi mult baieti! in continuare astept pe cei care vor videouri de la event pe id meu postat mai sus.
|
Felicitari din partea mea celor de la FRT Club si celor care s-au implicat in organizarea acestui eveniment.
Totul a fost bine din punctul meu de vedere. La mai multeeeeeeeee |
2 Attachment(s)
Astea sunt de la mine sper sa mearga. Mai am insa sunt de peste 200MB si nu le pot pune aici. Cine le vrea add [email protected] si le trimit
|
Ionut, se poate posta cumva clasamentul de la indemanare/drift? Am cativa prieteni care au participat si nu apucat sa se informeze in acest sens.. Merci anticipat! :D
|
https://www.youtube.com/watch?v=v3gN9XNTAFo ... unul dintre filme. acusik vin si restul:shock:
https://www.youtube.com/watch?v=Litju7ulIVM ... merge editul merge :) inca un filmulet :D Nu inteleg de ce nu se vede bine pe youtube. La mine pe pc se vad superclar filmele. Pe youtube parca sunt filmate cu tel. Care-i faza? |
Si eu am cautat dar nu am vazut timpii afisati pt toate grupele si pt toti participantii...ii vedem pe undeva afisati...?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:04. |
- Copyright 2026 4Tuning