![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Postez ceva poze cu becurile de poziti schimbate de curand si puse, unele pe alb,am cumparat si t-urile
Am masurat astazi si distanta pe fata intre cauciuc si aripa pe fata si pe spate la fel. Pe fata la distanta asta sunt t-urile pe care le am acum adica de papuc Distanta pe fata ar cam fi de 10 cm si pe spate cam de 3 cm asa ar trebui sa fie distanta si pe fata de cam 2-3 cm acum sa vad dupa ce schimb t-urile |
Las-o jos cat sa-ti vina cauciucu la limita cu aripa, sa nu ai asa mare distanta, fa-o sa nu mai bagi mana :D cum am eu :D
|
Quote:
|
Quote:
Pune bani deoparte de vopsea (SIMPLA), apoi niste jante cu cauciucuri corespunzatoare + coborata si e gata. De acolo e foarte fina linia intre tuning si kitsch. |
Quote:
S-a lasat dar nu cat vroiam eu , pot sa bag 3 degete..:sad:, sper ca in curand sa bag flexu in arcuri sa tai o spira jumate Si stickere de pe usi vor disparea in primavara sau vara cand o so vopsesc toata Legat de cauciucuri si de jante mie imi plac astea normale (jentile) adica superbalon cum le am eu, singurele cauciucuri care vor fi normale , vor fi doar cele de pe fata voi pune tot in primvara unele 165 :P si spatele tot 205 vor ramane :lol::lol: sau mai am gandesc... in privinta unora de 185 :rolleyes2 |
1 Attachment(s)
daca o faci asa eu zic ca e ok pt inceput. Daca mai vrei sa ii fac ceva sa imi spui.
|
1 Attachment(s)
Multumesc frumos, as fi vrut o sa ovopsesti toata gen masina asta
Si aripile spate evazate |
2 Attachment(s)
Uite cum arata si "spoita" si cu evazari pe spate;)
|
Quote:
|
Quote:
Bine ca, nusthiu cu ce albastru iar sta mai bine :rolleyes2 |
Quote:
|
4 Attachment(s)
In ultimu timp nuprea am mai facut cam nimic pe la masina , dina-fara de schimbarea t-urile si ceva lucrari la un bmw :lol::lol:, rest plimbareala
https://www.youtube.com/watch?v=rmDHa1THxn8 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:21. |
- Copyright 2026 4Tuning