![]() |
Re: DreamWorks
multumim de poze :D chiar ca next time, trebuie sa venim cu ele lustruite si etc..asta daca nu ploua :lol:
|
intradevar tari pozele.multumiri fotografului!
intalnirea a fost foarte reusita,baieti de treaba,loc de intalnire ok si destul de multe masini.cum a spus si Tweety in parcare trebuie avut grija sa nu fim dati afara ca pe urma suntem nevoiti sa ne intalnim in frig. Succes tuturor! |
Parerea mea...care n-am vazut parasolarul decat in poze e ca..*****isul e prea departat si...aranjat aiurea...tweety...cred ca puteai sa faci ceva mult mai special :) in rest...bafta mai departe .
|
@aditzu08: asta cu frigu eu am zis-o :D Oricum, ideea e sa fim inauntru...
@SUPAPA_JR: ia fa-ne tu ma parasolar graficianule :lol: dar nu d-ala cum ai pus la madalin pe luneta... @all: o sa discut cu tweety saptamana asta sa vedem cum e cu membrii, ca nu vrem "turma"... |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
smechere pozele :> :-)
|
Quote:
Dar īţi spun şi eu una supremă? Crezi că totul constă īn parasolar ? Sau totul constă īn oamenii care vor să facă ceva?Īţi zic eu că e mai ok să ai un parasolar decent decāt un parasolar super BIBILIT şi oameni de ***at ! |
pana la urma care sunt sefii sa zic asa..ar trebui sa puneti o lista k-lumea, sa stim si noi restu. Bafta!
|
Quote:
|
Eu preşedinte şi SAA'ul vicepreşedinte !
|
Si Alex..Devu` ?:???:
|
Quote:
Ideea este următoarea vreau ca la următoarea īntālnire membrii să vină cu banii pt parasolar+stiker şi īncă nu iau o decizie pe cine dăm afară ! Vor fi membrii oficiali şi simpatizanţii clubului ca să īmpac pe toată lumea ! Să nu se īnceapă cu chestiile de genu "Daa oricum intram īn alt club" , " Da tu ce maşină ai ca să stai īn club" şi multe altele ! O seară bună ! |
E buna functia asta de "vicevice" :lol:
Bafta ;) |
Quote:
|
eu zic ca va prostiti aiurea cu vice, presedinte...etc. Cel mai bine Devu,razvan si liviu sunt membri fondatori si atat. Ei trag linie la decizii si etc. E mai bine, nu o sa existe discutii ca ala e mai smeker si ala nu. Cum vreti, e o sugestie...bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning