Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   DreamWorks (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/214822-dreamworks.html)

NightClubRacer 23-10-10 14:16

Re: DreamWorks

multumim de poze :D chiar ca next time, trebuie sa venim cu ele lustruite si etc..asta daca nu ploua :lol:

aditzu08 23-10-10 14:40

intradevar tari pozele.multumiri fotografului!

intalnirea a fost foarte reusita,baieti de treaba,loc de intalnire ok si destul de multe masini.cum a spus si Tweety in parcare trebuie avut grija sa nu fim dati afara ca pe urma suntem nevoiti sa ne intalnim in frig.

Succes tuturor!

SUPAPA_Jr 23-10-10 14:55

Parerea mea...care n-am vazut parasolarul decat in poze e ca..*****isul e prea departat si...aranjat aiurea...tweety...cred ca puteai sa faci ceva mult mai special :) in rest...bafta mai departe .

B-99-SAA 23-10-10 16:07

@aditzu08: asta cu frigu eu am zis-o :D Oricum, ideea e sa fim inauntru...

@SUPAPA_JR: ia fa-ne tu ma parasolar graficianule :lol: dar nu d-ala cum ai pus la madalin pe luneta...

@all: o sa discut cu tweety saptamana asta sa vedem cum e cu membrii, ca nu vrem "turma"...

NXdev 23-10-10 16:42

Quote:

Originally Posted by Fr33`e30 (Post 3750485)
sal baietzi :D ... data viitoare poate vin si eu cu troaca curata sa putem face niste poz frumoase ... :D si cabrio :D ... si cu parasolar pe ea :D

Speram sa reusesti sa o termini :D ( in sensul bun ).
Quote:

Originally Posted by aditzu08 (Post 3750579)
intradevar tari pozele.multumiri fotografului!

intalnirea a fost foarte reusita,baieti de treaba,loc de intalnire ok si destul de multe masini.cum a spus si Tweety in parcare trebuie avut grija sa nu fim dati afara ca pe urma suntem nevoiti sa ne intalnim in frig.

Succes tuturor!

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 3750609)
Parerea mea...care n-am vazut parasolarul decat in poze e ca..*****isul e prea departat si...aranjat aiurea...tweety...cred ca puteai sa faci ceva mult mai special :) in rest...bafta mai departe .

Special ... este destul de reusit parasolarul.
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3750730)
@aditzu08: asta cu frigu eu am zis-o :D Oricum, ideea e sa fim inauntru...

@SUPAPA_JR: ia fa-ne tu ma parasolar graficianule :lol: dar nu d-ala cum ai pus la madalin pe luneta...

@all: o sa discut cu tweety saptamana asta sa vedem cum e cu membrii, ca nu vrem "turma"...

Per total a fost o seara frumoasa.Multumim fotografului VRS, un baiat de nota 10, pozele au iesit super bine.Pana vineri trebuie sa hotaram cine ramane, si cine nu.Asa ca, a ramas sa se consulte Liviu cu Razvan.

bib_andrey 23-10-10 19:18

smechere pozele :> :-)

Tweety_rzw 23-10-10 21:19

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 3750609)

Suprem ai fost SUPAPA_Jr !

Dar īţi spun şi eu una supremă? Crezi că totul constă īn parasolar ? Sau totul constă īn oamenii care vor să facă ceva?Īţi zic eu că e mai ok să ai un parasolar decent decāt un parasolar super BIBILIT şi oameni de ***at !

NightClubRacer 23-10-10 21:20

pana la urma care sunt sefii sa zic asa..ar trebui sa puneti o lista k-lumea, sa stim si noi restu. Bafta!

bib_andrey 23-10-10 21:44

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3751292)
pana la urma care sunt sefii sa zic asa..ar trebui sa puneti o lista k-lumea, sa stim si noi restu. Bafta!

Buna idee ;)

Tweety_rzw 23-10-10 21:48

Eu preşedinte şi SAA'ul vicepreşedinte !

bib_andrey 23-10-10 22:20

Si Alex..Devu` ?:???:

Tweety_rzw 23-10-10 22:29

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 3751434)

Nu am idee alex va fi un vicevice :D

Ideea este următoarea vreau ca la următoarea īntālnire membrii să vină cu banii pt parasolar+stiker şi īncă nu iau o decizie pe cine dăm afară ! Vor fi membrii oficiali şi simpatizanţii clubului ca să īmpac pe toată lumea ! Să nu se īnceapă cu chestiile de genu "Daa oricum intram īn alt club" , " Da tu ce maşină ai ca să stai īn club" şi multe altele ! O seară bună !

bib_andrey 23-10-10 22:37

E buna functia asta de "vicevice" :lol:
Bafta ;)

NXdev 23-10-10 23:01

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 3751434)

Alex DEV-u este fondatorul ( gen Gigi Becali ).In rest, Razvan a spus totul ;).

NightClubRacer 24-10-10 00:01

eu zic ca va prostiti aiurea cu vice, presedinte...etc. Cel mai bine Devu,razvan si liviu sunt membri fondatori si atat. Ei trag linie la decizii si etc. E mai bine, nu o sa existe discutii ca ala e mai smeker si ala nu. Cum vreti, e o sugestie...bafta!

All times are GMT +2. The time now is 13:55.

- Copyright 2026 4Tuning