![]() |
Re: Dacia 1100--
Quote:
Macar dak ai avea putin obraz sa spui "ba nene te-am confundat cu altul!" Dupa cum vezi vorbeai cu TheEnzo nu cu mine. Asa ca las-o mai moale! Nu mai cere scandal....De aceea ai inceput sa primesti amenintari pe un forum public....de cata lume ai insultat si continui sa insulti. |
Imi pare rau ca am stirnit atitea discutii cu 140km/h.
Nu am vrut sa ma laud ci pur si simplu sa arat ca atit era in momentul respectiv. Credeti nu credeti e treaba voastra, se poate face treaba asta si ridicind o roata din spate si mers in gol.. Eu tin la masina asta pt ca a fost prima mea masina si am luat-o intr-o stare deplorabila. Mi-as fi dorit sa fi fost impecabila de la inceput si poate ca atunci nu as fi modificat nimic la ea.Asa insa imi aduce aminte de nebuniile pe care le faceam cind eram un pic mai tinar adica acum 10-15 ani si incerc sa-mi demonstrez ca nu m-am schimbat prea mult...continuind ce am inceput atunci. Am invatat si eu de la altii mai buni (de pe un forum francez)cum sa-i fac cutie in 5 trepte si cum sa modific motorul de r5 alpine. Nu am reusit insa sa le pun si pe masina anul asta avind alte prioritati. Decit sa vorbim aiureli sau sa purtam discutii in contradictoriu mai bine ne-am ajuta reciproc. Ii multumesc si lui SGM pt sfaturile pe care mi le-a dat la modificarea distributiei. Imi pare rau daca v-am plictisit sau daca sunt putin depasit PS nu sunt chiar batrin de tot am 33 de ani:)) |
Cum spuneam parca ar fi cercul vicios.A fost suficient sa ma iau de unul de pe forumul dacia 1100 ca au dat zvon in tara si acum au ionceput toti de pe forumul dacia 1100 sa ma atace.B22 lpc mai taci si veziti de treaba, nu te mai da rotund ca toate intalnirile au fost o porcarie si prost organizate si fara sponsorizare.Nu merita sa te duci la asemenea intalniri care mai mult de cateva ore nici nu tineau,plus ca trebuia sa pleci si sa te intorci in aceeasi zi, facand sute de km aiurea.
11 byl tu n-ai nici o vina.Chiar si eu am prins 140 km/ora, asa ca viteza din imaginile tale e reala.problema e ca cei care habar nu au ce inseamna acest tip de masina fac scandal si baga strambe aiurea. Gata ba nick hai, ai castigat multumit?!.......Gata e asa cum spui tu dar te rog eu nu mai posta ca m-ai sictirit de tot..... |
Ai o impresie gresita deaspre intilnirile de club. daca iti iubesti masina nu calculezi km decit atunci cind nu esti sigur daca te duce pina acolo.
Nu ne intilnim daca avem sau nu sponsori...ne ducem de placere sa vedem ce nazdravani au mai facut unii la masini si cum le pastreaza altii originale... In general cei care vin au pastrat masina din placere, exista si cei care o au din necesitate...toti suntem prieteni si ne respectam, facem schimburi de idei si piese. Membrii au virste intre 18 si 60 de ani...poate chiar mai mult. fie-mea este super incintata de masina ii zice "smecherie" nu masina si are o placere nebuna sa mearga cu mine in dacia 1100 simbata si duminica...asta acum cind are 3 ani poate mai tirziu o sa-i placa alta. Mie mi-ar fi placut la 18 ani sa fi avut tata o masina de 40-50 de ani vechime. |
11 BYL crede-ma cand ai o masina ca a mea cu 17.000 km facuti in 37 de ani, cu toate piesele originale, fiecare km conteaza.Nu am o parere foarte buna despre organizarile astea ptr ca sunt scurte si sunt organizate la cuca macaii si tin relativ putin, cam o zi in care trebuie sa conduci cateva sute de km cel putin.Dar cum spuneam fiecare are dreptul la opinie.
|
Parerea mea ii ca daca chiar esti pasionat de dacia 1100 mergi la intalniri.E foarte bine ca se fac asemenea intalniri.Poate ca intalnirea de anul acesta nu au fost multe dacii 1100 dar a fost un renault 12 gordini.In legatura cu forumul nostru, e foarte bine ca s-a infiintat pentru ca era nevoie de asa ceva.Tanase..daca intr-adevar esti pasionat de 1100 atunci nu te mai tot lua de cei care sunt pasionati de 1100 si care detin aceste masini.Eu zic ca ar trebui sa iti ceri scuze
|
Iar tu Calin eu zic sa mai cresti ca sa dai sfaturi.Eu nu ma iau de nimeni.Nu vezi ca sunt '' bombardat'' in ultima vreme de toti de pe forumul dacia 1100.Iar tu:chiar nu inteleg ce treaba ai tu cu mine sau cu dacia 1100 cand tu nu ai asa ceva. Referitor la ceea ce ai spus vis-a-vis de intalnirea de anul acesta e doar parerea ta.Citeste mai din urma si vezi ce am scris.Eu sincer m-am cam saturat de discutia asta tampita cu organizarile, intalnirile.Vorbiti domne' de tuning nu de intalniri si alte chestii care sunt total off topic.
|
D-le Tanase tin sa va mentionez ca am o dacie 1100.
|
Quote:
|
Din pacate nu e functionala.Pana nu se face succesiunea nu mai lucrez la ea
|
mai, da cat va mai puteti certa, rezolvati-va problemele la voi pe forum, si aici ziceti-ne si noua ceva constructiv, util legat de 1100. eu zic ca nu isi are rost conflictu asta aici.
|
Quote:
|
Re: Dacia 1100--raritati Care Exista!!!!!
Quote:
|
Re: Dacia 1100--raritati Care Exista!!!!!
Mihu tin sa te anunt ca are un consum imens.In afara carbu' normal solex lua cam 5,5-6% iar in oras 7-7,2%.Acum cu noul carb weber45 DCOE 38-39, consuma cam cu 2,5 3% mai mult.Adica in afara cam 8 iar in oras cam 10.In orice caz nu se compara cu cel de 1300.Performantele sunt uluitoare, iar 100 la ora se prinde cam in 16-17 secunde cu start de pe loc.Cred ca are acum cam 50 de cai.Cateva date tehnice sunt: jigleur principal 150, jigleur de aer 180, jigleur de relanti(nu exista se face automat---e greu de explicat),jigleur spritiera 35, clapeta benzina 60, cui ponto 150, si multe alte date.
|
Da...dar vai .... consum pana la Pitesti 15 litri de benzina.....aoleu....raman fara bani de paine....d-nul Tanase....ar trebui sa fie o relaxare sa mergi intr-un grup de masini in drum spre o intalnire....dar nu...ca se mai adauga 250 de km la kilometraj....
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning