![]() |
Re: BMW M5 vs. Audi S6 vs. Mercedes E63
...DEGEABA CAND SPUI BMW&MERCEDES...s-a terminat jmekeria frate!
NICIODATA IN VIATA AUDI NU O SA FIE PESTE BMW&MERCEDES!!!!!!!!!! DA...SANT DE PARERE CA CEI CARE AU AUDI...SUNT INDECISI! VOR O MASINA CARE SA "SEMENE" CU BMW DAR SI DIN MERCEDES SI VICEVERSA! AUDI...SUNT MASINI FRUMOASE SI FIABILE,NU POT SA NEG PT CA AS MINTII DAR...NU SE VOR COMPARA CU BMW&MERCEDES EVER! NU AU FOST,NU SUNT SI...NU VOR FII.... AMIN! ps: CATIVA PUSTI DE 17 18 "anisori" sunt mult mai copti decat multi de 25,30 ani!unii au mintea in "pyz.@"! ... |
Quote:
SI OARE UNDE "SEAMANA" AUDI CU BMW&MERCEDES ???? EU ZIC SA TE UITI LA SERIA 7 SI NOUL S CLASS SA VEZI CE SEAMANA(BORDUL MAI ALES) SI DATA VIITOARE POTI SA SCRII SI CU litere mici CA VEDEM... |
Quote:
Da de ce scrii cu caps? te simti nebagat in seama sau de ce? ;) nu mai fii frustrat ;) De ce sunt mai copti cei de 17, 18 anisori ... ca au numai bmw in cap? si vezi vb si tu frumos ca asta e un forum, nu esti in cartier la tine ... asa ca scoate-ti tu capul, mintea din piz... Vezi ca sunt unii la 16 ani mai copti ca cei cu care esti pe aceeasi lungime de unda ... vezi ca alexutzzz desi are doar 16 ani gandeste inafara cutiei sale ... spre dif de unii si observa ca mai sunt si alte masini pe lumea asta ... Poate o sa intelegeti candva ca bmw nu e cea mai tare marca ... si nici audi ... nu-ti fa grija, nu cred asta ... sunt fan audi (si nu pt ca sunt indecis) dar recunosc ca sunt masini mult mai tari (suna asa stupid ca recunosc ca sunt masini mai tari ... de parca ai avea un par infipt intre ochi si ai recunoaste ca il ai ... dar ... vad ca la unii se poarta sa nu vada parul ... ;) ) Am ales A4 pt ca ... din cele 3 marci spre exemplu ... c-class nu-mi place pt ca ... nu il simt ca o masina de varsta mea ... nu zic ca nu e tare si ca nu arata bine ... da e prea serios pt mine ... Seria 3 arata deasemenea bine ... si recunosc ca e tineresc ... dar la interior imi place mai mult audi .. ma simt mai bine ... iar la exterior la fel ... mi se potriveste marca asta ... Daca am avut o masina pe care sa o mai consider ... aceea a fost honda acord ... nicidecum bmw sau mercedes ... Incercati sa intelegeti ca unii oameni au alte gusturi ... si nu incercati sa impuneti ideiile voastre ... e chiar asa greu sa intelegeti asta ... si tu TSC-U ... vb frumos ... se vede ca ai atractie catre masini de "gangsteri" :lol: :lol: nu esti pe maidan |
sunteti comici cand va aud ca audi nu o sa fie peste sau egal cu bmw sau mercedes...... asta e parere de romani care se iau dupa ce aud.....( sa nu bagam motorsport pentru ca mercedes nu are nimic impresionant. bmw are... audi nu mai zic in lumea raliurilor) nu asta ne face sa alegem acum un anumit model.... yo unu vbg in cunostinta de cauza.... nu la aceste motoare dar la aceste modele... si audi depaseste si mercedes si bmw la lux si comfot... bmw are un design mai sportiv care inca mai are influente din ani 90 putin pentru ca a venit bangle dar sunt....( uitati la e39 e46 cat de mult seamana bordu cu e30 si cu e34) mercedes..... no comment... niciodata nu mi au placut mercedes... ca design dar motoru de pe masina asta e jos palaria...
|
Quote:
cand vedeai pe strada un 500SEL intorceai imediat capu' si ziceai "mama ia uite asta cat e" + ca daca mai pleca si ala cu demaraj de la semafor suna bestial motoru.. |
vati linistit mai?:D.........inca detest Mercedes
|
la m5 nu spun decat un lucru: 279 posibilitati sa programezi masina!!! c vreti mai mult?!?! e aproape masina d formula unu.
|
279? Spune-mi macar 30...
|
poate o poti programa sa faca cartofi prajiti si cafea,cine stie.noi nu stim asa ceva.stiati voi ceilalti?
|
Care vine la gratar ??? M5 ul face friptura azi
|
Quote:
cine esti tu?un vip si nu stiu yo?cine te crezi? daca esti asa de limitat la gandire...nu mai zic nimic!deja batem campii! asta era parerea mea bai...AI INTELES?acum? ce sa fac daca te uiti la NUMAI taraf si mergi cu masina cu manelele la max cu cotul pe geam?asta e cultura ta!atat poti tu cerebral! deci...era parerea mea si...DOAR a catorva sute de milioane de oameni(cred)! era un punc de vedere! ps: am 23 nu 17 18 sa nu crezi ca imi luam apararea ci ...ce am vazut! |
Quote:
|
Quote:
esti comediant ca bine spui era sa fac...pe tine! ps:se vede ca esti de la botosani...no coment! |
Quote:
|
Quote:
mercedesul mereu aduce inovatii!(vezi S-ul). si...la toti oamenii grei,din afara mai ales nu am vazut in viata mea audi!? dc?e prea smeker? deja suntem off topic...nu mai are rost ...fiecare cu parerea lui! fiecare isi da cu parerea!nu cred ca influentam cu nimic!numai fraierii se influenteaza! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:41. |
- Copyright 2026 4Tuning