![]() |
Re: matiz din ploiesti.....
Quote:
ti-au placut jantele :-P mersi ai vazut si interiorul.....:D astept dubita vw cu stiker nospeedlimit....;) sa vb... bafta cu matizul... dupa 1 ianuarie ..cand o fi mai liber pe la servici ca acum e nebunie...;) |
e de vanzare!....in cazul in care ar fi cineva intereasat astept pm....
multzumesc |
taz ce pot sa spun ... toata stima si respectul pt masinuta asta , o mandrie pt ploiesti.... Sa traiesti Taz si sa ne mai fc surprize
|
pacat ca-l vinzi, deja eram obisnuiti cu masinuta si o sa ne lipseasca...spor la vanzare! poate totusi te razgandesti, cum am facut si eu...
(later edit: "Dacia rulz" ??? :rolleyes2) |
s-ar putea sa ramana masina.....si in plus sa apara si acel ''ceva'' ptr motor.....
dacia nu mi-as lua....decat poate una gen WRC aia albastra din buc... |
Quote:
masina e programata la doctor in primavara la vopsit.... si incet incet o sa apara pe ea exact ce am promis ca fac la inceputul 'proiectului''.... interior,exterior si motorul ala ''cool'';) |
nu, cand am zis "dacia rulz" ma refeream la semnatura celui ce postase deaspura postului meu...nu inteleg cum naiba "dacia rulz" cand stim cu totii ca mai rau nu se poate, asta fiind si motivul pentru care mi-am vandut dacia...
legat de acel CEVA la motor, nu poti spune despre ce e vorba? :D |
[QUOTE=
legat de acel CEVA la motor, nu poti spune despre ce e vorba? :D[/QUOTE] momentan ramane surpriza....pana se materializeaza....nu vreau sa fie doar o vb goala;) |
omule cat eu fost spoilerele tale?
|
Quote:
|
jentile nu le dau pentru nimik in lumea asta , am asteptat si eu foarte mult dupa ele , imi pare rau :(
|
faorte tare matizu bafta la vanzare, unde ai facut barile?
|
Quote:
|
Quote:
|
prietenul tau are un site ceva? sau ai putea sa-mi arati si mie alte lucrari de ale lui ca ma intereseaza si pe mine tot pt un matiz :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:10. |
- Copyright 2026 4Tuning