Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Morpheus Drift Project (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/206447-e30-morpheus-drift-project.html)

Tweety_rzw 23-09-10 13:14

Re: E30 - Morpheus Drift Project

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3672432)
:shock::no:adica tu platesti amenzile?

Cel mai indicat asa ar fi...daca nu vrei peste 4,5 anisori sa muncesti pe strazi la ROSAL sau REBU :lol::lol: gen...mwisti rau ma militienii astia...:-j ti-am explicat faza cu matizul deci...te poti astepta la orice de la aceste specimene man !Be carreful.

B-99-SAA 23-09-10 13:26

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3672432)
:shock::no:adica tu platesti amenzile?

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 3677952)
Cel mai indicat asa ar fi...daca nu vrei peste 4,5 anisori sa muncesti pe strazi la ROSAL sau REBU :lol::lol: gen...mwisti rau ma militienii astia...:-j ti-am explicat faza cu matizul deci...te poti astepta la orice de la aceste specimene man !Be carreful.

Probabil se referea la faptul ca Morph vrea sa faca contestatie, si daca va castiga nu trebuie sa le mai plateasca, in caz contrar trebuie sa umble dupa recuperarea banilor ceea ce e mai neplacut.

Oricum, si eu am niste amenzi de vreo 2 ani, cred ca au facut pui, si inca nu m-am dus sa le platesc ca nu am cu ce :D Cand voi avea o sa merg... Cert e ca pana acuma nu m-a cautat nimeni p-acasa de la Fisc :lol:

morpheusmaster 23-09-10 14:22

Da ma, stiu ce ziceti. Hai sa incheiem subiectul ca deja's prea

...banii ca banii, raman acolo, nu trebuie neaparat sa'i recuperez. Am sa'mi platesc impozitul la masina pe anul viitor din ei daca e si gata.

morpheusmaster 23-09-10 14:56

4 Attachment(s)
Ce parere aveti despre asa ceva?

Pt e30 pot gasi gata facute oare? Sau unde as putea sa fac asa ceva DIN TABLA!!!?

I just :X em...

Ali_ump 23-09-10 15:49

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3678128)

Pt e30 pot gasi gata facute oare? Sau unde as putea sa fac asa ceva DIN TABLA!!!?

Pe ebay se gasesc ...insa pretu e pe masura!

waste31 25-09-10 13:35

Gasesti un nea mitica cu roata engleza:)) si`ti face`n juma de ora:D

Razvan_DOI 26-09-10 09:17

Quote:

Pai de ce vrei din tabla, vrei sa ai ce indrepta dupa fiecare etapa?
Recomand fibra la dom' profesor Sese
Eu am lovit pasajele la fiecare etapa si sunt ca noi; nush daca ai vazut cand am intrat in cauciucuri la poiana, pe partea dreapta n-a scapat decat pasajul din fibra, aripa spate infundata, portiera atat de stramba ca s-a spart si geamul.
So..

Marian_nebunu 26-09-10 12:02

Quote:

TRAIAN -------- SOW !!!!!!!!FACE ASA CEVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

morpheusmaster 26-09-10 12:55

Quote:

Originally Posted by Razvan_DOI (Post 3683454)
Pai de ce vrei din tabla, vrei sa ai ce indrepta dupa fiecare etapa?
Recomand fibra la dom' profesor Sese
Eu am lovit pasajele la fiecare etapa si sunt ca noi; nush daca ai vazut cand am intrat in cauciucuri la poiana, pe partea dreapta n-a scapat decat pasajul din fibra, aripa spate infundata, portiera atat de stramba ca s-a spart si geamul.
So..

Indiferent de tabla/fibra le vreau detasabile, replaceble...exact ca in poza aia, prinse in surubele frumos. Cat mai simplu de inlocuit. D fereste avariez masina grav pe o parte sa nu fie o intreaga filosofie sa inlocuiesc partea. Piesa originala, pasajele stock taiate (cum avea Dobre la inceput) , date gauri si atasate astea. Fibra e si asta o solutie dar facute calumea, la prinderi la tot...si fibra groasa ca daca'i subtire sigur crapa. Razvan, nu am vazut cand ai redecorat pe acolo dar am vazut ca tu ai niste oale zdravene ;)) nu ai dc sa'ti faci probleme. Personal eu mam gandit la tabla ca de fibra is cam satul :rolleyes2:rolleyes2 dar daca is ca in pozele atasate la o adica nu mai conteaza. In final din ce se poate confectiona mai bine / mai repede / mai frumos.

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3683748)
TRAIAN -------- SOW !!!!!!!!FACE ASA CEVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma gandeam ca el se ocupa cu asa ceva. Danke danke pt info.

Marian_nebunu 26-09-10 13:18

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3683859)

Ma gandeam ca el se ocupa cu asa ceva. Danke danke pt info.

cu o deosebita placere ;)

NXdev 28-09-10 22:13

2 Attachment(s)
Idee de stickereala 8)

morpheusmaster 29-09-10 00:41

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3689752)
Idee de stickereala 8)

Gimme moooooooooooore!!! :)

NXdev 29-09-10 10:15

4 Attachment(s)
parapapam

Ali_ump 29-09-10 11:06

3 Attachment(s)
inca cateva:)

radu715 29-09-10 11:45

4 Attachment(s)
Si de la mine cateva .

All times are GMT +2. The time now is 16:53.

- Copyright 2026 4Tuning