Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Masina mea, Audi A4 (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/20634-masina-mea-audi-a4.html)

SFW 18-08-06 03:35

Re: Masina mea, Audi A4

Quote:

Originally Posted by Seat_TDI
dragute jentile dar motoarele sunt agresive rau:D,te gandesti sa schimbi motorul?

Eu m-as gandi ... da ... bani de unde :lol:
Sincer ... visez frumos destul de des ... ca mi-as monta un motor de rs6, 4.2 biturbo, preparat putin de cei de la mtm ... da ... deocamdata raman vise ... frumoase ce-i drept :D

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
... tipul asta de janta nu-mi place deloc..spite multe,drepte.. :sad:

mai degraba niste bbs-uri croamte..e in Tl unu kit abt si jenti cromate cu spite sub forma de arc mai multe,buza..jale stau ..

Dau f bine jantele cu multe spite pe A4 ... chiar daca ele nu arata deosebit in poze ... pe masina arata f bine

hdc77ro 18-08-06 16:41

1 Attachment(s)
poate incerci TSW VOLCANO au 3 variante de finisare. una merge perfect la culoarea ta.

SFW 18-08-06 19:44

1 Attachment(s)
wallpaper :D

SFW 19-08-06 13:15

Quote:

Originally Posted by hdc77ro
poate incerci TSW VOLCANO au 3 variante de finisare. una merge perfect la culoarea ta.

\

Da, arata bine, dar vreau ceva mai putin sportiv ... ceva intre ... nici eu nu mai stiu ce vreau :lol:

dj16xxs 19-08-06 13:32

Quote:

Originally Posted by SFW
\

Da, arata bine, dar vreau ceva mai putin sportiv ... ceva intre ... nici eu nu mai stiu ce vreau :lol:

foarte buna alegerea de jante mtm...un prieten care lucreaza la reprezentanta vw/audi...are un g5 gti cu tot kitul ext/int si chip motor mtm.....rupe masina....iar jantele pe 19 cu finisare pe negru ar da belea pe masina ta dar foarte scumpe!!!......

SFW 19-08-06 13:47

Quote:

Originally Posted by dj16xxs
foarte buna alegerea de jante mtm...un prieten care lucreaza la reprezentanta vw/audi...are un g5 gti cu tot kitul ext/int si chip motor mtm.....rupe masina....iar jantele pe 19 cu finisare pe negru ar da belea pe masina ta dar foarte scumpe!!!......

Da, dar eu nu vreau pe 19 ... prea mari ... merg prea mult cu masina ca sa imi permit ... 18 inca mai merg ... dar cu 19 tre sa merg mult prea atent ...

Si nu stiu daca se produc pe 18 :sad: inca nu am primit un raspuns ...

dj16xxs 19-08-06 14:12

Quote:

Originally Posted by SFW
Da, dar eu nu vreau pe 19 ... prea mari ... merg prea mult cu masina ca sa imi permit ... 18 inca mai merg ... dar cu 19 tre sa merg mult prea atent ...

Si nu stiu daca se produc pe 18 :sad: inca nu am primit un raspuns ...

din cate stiu nu....dar speranta moare ultima....BAFTA!

SFW 19-08-06 14:23

Quote:

Originally Posted by dj16xxs
din cate stiu nu....dar speranta moare ultima....BAFTA!

din cate stiu si eu ... tot nu ...
Da, ai dreptate cu speranta .... :lol:

Al3xika 19-08-06 20:01

:lol: Cel mai urat audi de pe fata pamantului...:poke:

SFW 19-08-06 20:48

Quote:

Originally Posted by Al3xika
:lol: Cel mai urat audi de pe fata pamantului...:poke:

Si tu esti cel mai urat om de pe fata pamantului ... :lol: :lol:
Macar masina mai are o sansa ... :punch: :nosebleed

glumesc scumpete :hug: :lol:

Al3xika 20-08-06 12:21

:punch: mda :bat:

Deevylls 24-08-06 15:49

Tu vrei neaparat sa fie de MTM? Alea de pe RS6 nu-s ok? Alea sunt pe 18"... am si eu!

SFW 24-08-06 17:03

Quote:

Originally Posted by Deevylls (Post 530844)
Tu vrei neaparat sa fie de MTM? Alea de pe RS6 nu-s ok? Alea sunt pe 18"... am si eu!

Nu vreau neaparat mtm ... nu stiu inca ce vreau ... astept raspunsuri, preturi ... dar vin cam greu ... :rolleyes2 :sad:

Mihaitza_tdi 30-08-06 10:34

Cum stai cu jantele??? nimic? asteptam!!!;)

SFW 30-08-06 14:02

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 536648)
Cum stai cu jantele??? nimic? asteptam!!!;)

Hmmm ... pai ... alea bbs ... sunt produse doar in varianta normala ... fara finisarea plasma ... finisarea e facuta apoi de alta firma ... si ... mi-e frica in caz ca imi lovesc vreo janta...

Nu stiu .... caut alt model dar nu stiu ... m-am plictisit de atata cautat ... ma scot din sarite jantele ... :sad:

All times are GMT +2. The time now is 10:43.

- Copyright 2026 4Tuning