![]() |
Re: STREET LEGAL Ploiesti
alex poate sa intre si la drift....;)
|
Quote:
|
Quote:
Mai e mult de munca la masina pana atunci oricum. |
LUI,pana la urma te dai sambata ?
|
Poate pana la primavara iese si PAC-u meu forta!!! :)) va prind si eu din urma usor usor ...programul pentru iarna asta e sa schimb puntea spate..upgrade la discuri....schimbare discurile pe fata (unele mai mari) ...pompa de frana ...plosca de la frana ( ca sa faca loc) si cam atat ..asta pana in martie ..sper de aici incolo vedem..ne gandim la motorizare...s2 sau dea-latu...ma mai gandesc...cu toate ca tin spre prima varianta mai mult deoarece necesita o investitie mai mica in comparatie cu una pentru "drift" ..
A..si am uitat sa precizez..neaparat servo ca mi-am rupt manile-n volanu ala....:D |
Quote:
|
Quote:
S-ar putea sa nu termin pana atunci din lipsa de bani... :sad: |
Bine v-am regasit TOVARASI! bah eu am cam lipsit de pe meleaguri ca am abut niste probleme si vad ca s-au schimbat lucrurile p'aicisha mai avem 2 masini in club ?? VLAD cu HKS si Grande Punto jtd ? am inteles bn sper . Daca e asha succes si bine a-ti venit. Sper sa ajung si pe la sala pe undeva sa mai stau de vb cu voi.
Nu uitati 123-2!!;) |
tarzanele , nu ma uita si pe mine cu alea ... maine as vrea sa le si montez sau vineri , da`mi un tzar deseara si vedem cum fashem !
|
mai sunt locuri ? :)
|
Quote:
|
Quote:
50 lei biletul tur retur cu ursul ROSAL! Fortza! |
Quote:
|
cursa s-a anulat...........:sad:
|
E bine ca si asa aveam un botez:))..de ce s-a anulat..pana la urma?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning