Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - B 325 JOB (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/206031-e30-325-job.html)

Blitz-Krieg 05-11-11 19:29

Re: E30 - B 325 JOB

Quote:

Originally Posted by AqAries (Post 4689215)
ai rabdare si calmeaza-te ... inca se lucreaza la el ! atat iti spun mai multe nu vreau .... ca nu ma priveste ce faceti voi 2 dar dormi linistit macar ca il vezi in curand ;)

cam asa suna si reclama de la televizor acuma cativa ani

Dormi linistit....FNI lucreaza pt tine!

parerea mea democratica e ca daca vrei sa iti faci masina mai bine o faci singur,astfel de evenimente imi dau de inteles ca e mult mai bine sa fii un escroc,de ce sa vinzi piese ieftin cand le poti vinde mai scump decat alea noi,de ce sa ai cuvant ca oricum esti luat peste picior,de ce sa platesti in avans ceva ca esti direct fraier,sau mai bn zis de ce sa fii onestit cand poti sa fii hotz,s-a ajuns in asa halul incat platesti in avans ca la tarfe,ramai si fara masina si fara acte,esti nervos si mai primesti si PASTILE pe forum............................ASA EDUCATIE!!ASA PASTILA!!ASA OAMENII??

Job20 05-11-11 19:30

daca cu el am zis sa fac treaba... el a dezmembrato , a inceput sa munceasca la cealalta... am mers pe mana lui, nu?

n am ce sa mai zic..asteptam....

mastersync 06-11-11 10:24

NU MAI ASTEPTA NIMIC . TI`AM ZIS CE SA FACI . IL SUNI , II ZICI : DACA IN 2 ZILE NU E GATA MASINA , MA DUC LA POLITIE SI DAU MASINA FURATA , IAR SUMAA, CARE MI`AI CERUTO PT REPARATII DECLAR CA ERA IN MASINA . CU TOT CU TALON . AI CARTEA MASINII , TE POTI DUCE CU EA LA POLITIE . AI NUMELE LUI , LE ZICI POLITISTILOR CA AI INFORMATII CA MASINA E LA ADRIAN POPA SAU CUM IL CHEAMA PE WHACKY ASTA . merita un dosar cat e30 ala de mare .... poate fi si inchis , si astlfel scapa si baiatu cu faru , si tu .. si restul userilor de pe forum de astfel de indivizi . deci sper ca ai inteles ....

112 , alo politia mi sa furat masina din fata blocului cu tot cu talon si o mie de euro in ea . am informatii ca masina e la popa adrian . scurt...

Job20 06-11-11 10:27

:lol: curand !!!

jaku 06-11-11 11:36

Quote:

Originally Posted by mastersync (Post 4694507)
NU MAI ASTEPTA NIMIC . TI`AM ZIS CE SA FACI . IL SUNI , II ZICI : DACA IN 2 ZILE NU E GATA MASINA , MA DUC LA POLITIE SI DAU MASINA FURATA , IAR SUMAA, CARE MI`AI CERUTO PT REPARATII DECLAR CA ERA IN MASINA . CU TOT CU TALON . AI CARTEA MASINII , TE POTI DUCE CU EA LA POLITIE . AI NUMELE LUI , LE ZICI POLITISTILOR CA AI INFORMATII CA MASINA E LA ADRIAN POPA SAU CUM IL CHEAMA PE WHACKY ASTA . merita un dosar cat e30 ala de mare .... poate fi si inchis , si astlfel scapa si baiatu cu faru , si tu .. si restul userilor de pe forum de astfel de indivizi . deci sper ca ai inteles ....

112 , alo politia mi sa furat masina din fata blocului cu tot cu talon si o mie de euro in ea . am informatii ca masina e la popa adrian . scurt...

mergi prea departe ... nu asta e solutia, te poti trezi in situatia neplacuta de a fi acuzat ca ai mintit autoritatile si se intoarce roata...

Cataaa_ 06-11-11 12:09

Quote:

Originally Posted by jaku (Post 4694663)
mergi prea departe ... nu asta e solutia, te poti trezi in situatia neplacuta de a fi acuzat ca ai mintit autoritatile si se intoarce roata...

Cum sa se intoarca roata domnule jaku ? Nu e furt ceea ce acest Wacky sau Adrian Popa face ? Mi se face scarba de astfel de persoane care se pisa pe pasiunea unora din noi care ne rupem de la gura pentru ursi ...

Job20 06-11-11 12:16

mdea si ne rupem grav... o gramada de banuti investiti in aproape 2 ani !

ce pot sa zic..jakule intereseaza te ca si tu esti in situatia mea mai mult sau mai putzin..

:lol:

TaZzY E30 06-11-11 12:27

pentru binele sanatatii si a corpului dansului,ar fii mai bine sa apara cat mai repede aceea masina,caci....restul e can-can:)

Job20 09-11-11 08:54

proiectul continua....

sa vedem ce va fii . . .

mastersync 11-11-11 05:44

ce vrei sa spui cu continua ? ai vb cu el ? ati ajuns la o intelegere ?

morpheusmaster 11-11-11 08:13

Quote:

Originally Posted by mastersync (Post 4706165)
ce vrei sa spui cu continua ? ai vb cu el ? ati ajuns la o intelegere ?

La prostit Waky ala iar.

In toata povestea asta eu nu tin nici cu waky da nici cu mista Jobu...pentru ca acest individ Jobu'...a mai fost tepuit de acest mare boss waky...si cand a fost vorba sa refaca Job masina eu iam zis...ba nene nu te du la waky ca iti da tzeapa iar. Hai acolo ca o rezolvan noi. El de colo nuu frate nuuuu bla bla...

...eu iam zis. Deci STIA...deci a fost atentionat. Acum...sta si plange si'l cauta si se roaga sa'i dea ala masina. Pai bai nene...tu cand ai luat teapa te duci iar la ala?

...de asta zic. Si el o merita ;) daaaaaaaaar pana acum nu am zis nimic. Acum cand vad ca iar la dus ala de nas...imi vine sa'l bat pe Job ca'i asa naiv.

Ganditiva ca masina aia e acolo din martie fratilor...sau ceva n genu. Martie! Sa vedem la final ce inseamna Martie - Decembrie sau care o fi termenul...

Job20 11-11-11 08:59

te n spanac 11!!!

rover_cabrio 13-11-11 22:29

Quote:

Originally Posted by Job20 (Post 4706403)
te n spanac 11!!!

ai rez man ceva cu el pana la urma ??? da si tu un semn la baieti !

Job20 13-11-11 22:31

nu e panica'

gigcutzu 13-11-11 23:07

Sincer nu va inteleg...eu am dus la Adrian Popa vreo 5 masini, toate au fost achitate la timp si scoase de la el exact la termenul mentionat de el fara vreo intarziere.
Si pe langa chestiile pentru care era platit sa le faca la aceste masini mereu a facut si cate ceva in plus, drept bonus la fiecare dintre ele. Am dus masini la el si cu probleme de mecanica, si pentru vopsit si pentru "tuning" si niciodata nu am fost dezamagit...
Singura masina cu care se intarzie la mine este cu ursul meu, motivul fiind ca nu am avut banii necesari sa o fac toata o data si o fac pe bucati.
Nu va mai inteleg....

All times are GMT +2. The time now is 06:37.

- Copyright 2026 4Tuning