![]() |
Re: Ce stiti despre "taxiurile" cu radar???????
Quote:
Ai dreptate hai sa terminam ca nu are sens si suntem offtopic. Intamplari cu radare :)) sunt prea multe sa povestesc :)) dar nu are sens :D |
Quote:
Sa revenim la tema topicului.... Are Are rost sa ne povestesti :lol: |
ontopic: radare sunt de 6 tipuri.. cel putin din cate am vazut eu..
- Loganuri rosii - Loganuri bleu-marin - Loganuri galbene - Loganuri albe - in afara bucurestiului - Vento (foarte rare - in bucuresti) - Passat-uri.. la fel.. destul de rare... In rest.. 90% din cate am luat sau am vazut au fost rosii galbene sau bleumarin. Mentionez ca masinile nu sunt inscriptionate, iar vesta de gabor se vede cel mai bine din loganu` galben :) |
adaug si solenza alba (calea victoriei) si verde (vitan), cel putin eu acolo le-am gasit
|
Concluzie:
FEREA DE DACII SI WV :D:twisted: |
Quote:
Ce ai zice de urmatoarele?:Renault 19(sau21)alb, Seat Cordoba Bleumarin |
renault 19 (21)... seat cordoba... sincer n-am vazut :D (si ce-am scris mai sus e din ce-am vazut zilnic, si intr-adevar am uitat solentza alba).. si fac media de 90km/zi in orash :)... bine.. daca e asa sper sa nu dau bot in bot cu vre-una :D... tare as vrea sa vad poze cu o cordoba la gineala :D..
|
Quote:
PS: am mai vazut niste ciocoi si intr-un logan alb fara insemne pe E85... noroc de soferii cu bun simt ca m-au blitzat inainte :D :idea: |
MASinile mai au ca semne distinctive antena pe spate pe plafon . loganu rosu lam vazut. alte masini nu.
|
Quote:
si mai este un logan alb foliat tot! (cea mai inchisa nuanta pe spate si pe fata o idee mai deschisa)...tot in jud ph (special DN1) asa ca...aveti grija ;) |
subscriu, splaiul independentei (langa Grozavesti) Logan rosu cu folie pe toate geamurile (in spate lui era si un Passat), s-a trecut la moda cu folii, ei oare au autorizatii? :lol::lol:
|
in bucuresti,pe la maternitatea giulesti un logan alb ,pe spate avea capace la roti si pe fata jenti normale
nu am vazut nr,data viitoare:)) |
au aparut si la noi radarele gen pistol? adica sta militianul cu el in mana afara.. sau sunt doar zvonuri?
|
logan rosu,cu folie B 21 A L J-Bucuresti
|
sa nu uitam de logan rosu cu nr AOE (o fi fost de la age of empire)... + are intrerupator veioza...adica sigur sa va tranteasca radaru in fata...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning