![]() |
Re: VW Polo 6N
eu nu cred ca o sa vin la 4tuning days da cu siguranta o sa ne vedem la arad sau timisaora pe aici prin vest daca veniti.
|
fara suparare da amplifactoru paraie rau din video
|
stai linistit ca nu ma supar, nu amplifu paraie aparatu cu care am filmat e praf, iti garantez ca amplifu merge perfect. daca paraia cum se aude in video nu puteam sa dau 139.6 db la 38hz cu usa deschisa si 139.8 db cu usa inchisa la 46hz. o sa incerc azi cu alt aparat sa filmez sper sa nu baraie si asta.
dada scuze darkDriver oricum nu voi putea veni cu masina mea la bucuresti, probabil o sa vin la anu. |
cateva video-uri proaspete.
https://www.youtube.com/watch?v=Mic5-3GoQlo https://www.youtube.com/watch?v=KwZkbjf5GrQ |
ok scuze
|
Man da ai bagat ceva muzica in ea nu gluma.Daca se poate sa imi zici si mie cam cat te-a costat toata afacerea aici sau pe pm ca m-ar tenta si pe mine.Multumesc si spor in continuare!:D
|
gabicoman92 nu ai dc sa-ti ceri scuze, toti avem dreptul la cuvant:P
|
5 Attachment(s)
poze din timpul operatiei de schimbare a pivotului. + poze cu un ATS Cup de care vreau si eu, dar nu am bani, bata-i soarele si luna de bani :)).
|
O, domnul Adi, lucram cu spor :D. Scuze de off. Cat te-a costat lucrarea? Arata foarte bine cu jantele, cand vedem asa ceva Ralph pe masina ta? Bafta!
|
pai o sa vedem la mine pe polo asa ceva cand o sa am bani sau cand o sa-i fur la adi jantele =)). 45 de lei m-a costat pivotu. plus multi neuroni arsi idem. adi. + o sticla de coca cola, fara de care nu cred ca scoteam pivotu. cand o dat adi un gat de coca coca coca cola o si puscat pivotu in presa de dacie modificata \m/
|
Parerea mea e ca ATS Cup dau foarte bine pe polo-uri, ar trebui sa faci cumva sa le cumperi. Dar sa ai grija la ET-ul jantelor sa nu iasa prea mult inafara.
|
astea ce le am in poza aveau et 25 parca. mergeau fx la limita :-" da asa fain arata:X:X
|
Pe mine nu prea ma atrage modeul asta de jante
|
depinde de gusturi :P eu le ador.
|
Sunt de acord dau foarte bine ATS-urile pe Polo.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:26. |
- Copyright 2026 4Tuning