![]() |
Re: Corsa mea
bestiala...;)bafta la ea si fara evenimente :)
|
trebuia sa faci si bandourile de pe lateral in culoarea masinii si fa stopurile negre ca e moca
in rest felicitari sa o stapanesti sanatos |
a iesit grozav de tot masina,mai ales fata e super
da culoarea nu prea se vede bine,astept pozele "profesionale":D |
Quote:
|
Ma mai intereseaza un lucru... urmatorul lucru care vreau sa il modific sunt discuri pe spate de Corsa Gsi, k am inteles k sunt pe aceeashi punte trebuiesc schimbate doar fuzetele shi sa ii pun discurile cu etriere...mai intervine o problema din cate tzin eu minte tamburii sunt pe cablu la franare iar discurile sunt pe lichid de frana...cum fak sa trag tzeava de la pompa de frana pana la spate...ar trebui sa schimb shi pompa de frana...sau se conecteaza direct la pompa aia de EBD??? Eventual cei care le au bine cu Corsele sau au un Gsi shi imi pot explik cum sta treaba pot sa ma adauge [email protected] shi sa discut sa vad cat de adanc ma bag in portofel shi sa shtiu ce sa cer. Multumesc tuturor celor care au postat. Nu mi-e foarte frica de accidente k merg cuminte acum...mi-e sa nu mi-o zgarie unu rautacios...k sunt multi...
|
Quote:
|
A iesit super masinuta da trebuia tot odata sa faci si bandourile la culoarea masinii sau sa le anulezi
|
Quote:
eu as vopsi si bandourile si manerele de la usi in culoare masinai a iesit super ! bafta ;) |
doamne a iesit super tare............sa o stapanesti sanatos si sa ai mare grija de ea k itzi merita toata atentzia
|
foarte tare....a iesit super marfa. felicitari.
|
Quote:
|
ti-am admirat masina live ieri in Poli :)... arata super bestial, in poze este nimic pe langa cum arata in realitate! felicitari vyper2thex, ai facut ceva foarte frumos :)
|
Quote:
|
felicitari pt masina arata mic si nervos!
|
apropo adi, cat te-au costat jante'le ca sunt bestiale :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning