Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Soferul si masina (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/20031-soferul-masina.html)

DJ e-Jay 21-12-06 11:50

Re: Soferul si masina

Ma bag si eu, da cu VW Passat, cu Tre si WRC cand se mai incalzeste sau cand o sa mai ies cu el !

bogdan_wrc 21-12-06 14:41

pai ce passat? daca nu e benzina sau v6 tdi nu mi-e frica si ma dau oricand. as prefera sa fie un tdi de 130 ca alea imi plac cel mai mult sa le tin in spate. hai ca m-ai facut curios. tu la volanul lui? daca e tdi asta o iau ca provocare directasi nu o pot refuza. macar la dieseluri vreau sa ma asez bine.... in frunte. :D dar sa ne dam din mers...

Vibe 21-12-06 22:53

bogdan ... am remarcat.. ca tu vrei mereu sa te dai din mers... de ce?

DONU' 22-12-06 07:14

Pentru ca are foarte multzi cai la roata, se impiedica de ei, caii se incurca-n copite si atunci omul ramane pe loc si-o scartzaie in continuu... :lol:

bogdan_wrc 22-12-06 08:07

pt ca ma incurca donu cand stau pe loc... :P
pt ca de pe loc cand plec nu ma ajuta cutia, si pt ca la de la >2000 de ture intra turbina cu adevarat. adica la TDI nu e bine sa acc brusc cand te afli sub 2000 ture. fortezi turbina sa intre in "surge". mai ales dupa cip cirip ea poate crapa foarte usor.
oricum pe ud si la puteri mari -mai ales pe puntea fata- plecarea incurca. daca vrei sa vezi doar diferenta intre masini, din mers e cel mai corect. daca vrei sa vezi dif intre soferi, plecarea de pe loc e mai buna. dar la mine, daca plec de pe loc fortat tre sa fortez cutia peste limitele normale si nu e bine. mai ales ca tre sa schimb uleiul si filtrul la cutie.
ps: pt cine nu stie, am cutie tiptronic.

bogdan_wrc 22-12-06 08:17

deci, astept date despre passat si provocarea in sine. telef meu il are Don si daca va intalniti vreau sa aflu si eu. dar vreau date sincere. daca are cip sau alte modif. eu spun direct ce am, nu ma dau inapoi. si oricum, maj celor care mai ma stiu, stiu ca nu ma ascund cu ce am sub capota.

DONU' 22-12-06 09:05

AML are Passat 4Motion (4X4) Diesel 130 CP.
Pe mine a reusit sa ma faca... pe 400m
doar in treptele I si II :lol: ca pe urma l-am mucificat... nu-i asa Mr. AML?
Nu e Chipat.

bogdan_wrc 22-12-06 09:09

cum adica te-a facut pe tine??? sper ca glumesti, nu? 4motion e bun pe primii metri..ca dupa aia atarna greu la masina :)
pai eu cand aveam softul dinainte am facut unul.... dar nu 0-400m, ci in acc multiple.

DONU' 22-12-06 09:20

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 670998)
AML are Passat 4Motion (4X4) Diesel 130 CP.
Pe mine a reusit sa ma faca... pe 400m
doar in treptele I si II
:lol: ca pe urma l-am mucificat... nu-i asa Mr. AML?
Nu e Chipat.

Cum sa ma faca? Dar nici nu concep... :p

bogdan_wrc 22-12-06 09:21

nu mai speria mah oamenii, ca daca te-a facut ala, azi ma dadeam cu tine ! :P

DONU' 22-12-06 10:13

:lol:
stii ca ma dau oricum si cu oricine, oricand, oriunde :lol:

bogdan_wrc 22-12-06 10:23

pai oriunde???? am cateva locatii :P
oricand? dar sa ai masina ok
oricum? doar in a 5?
cu oricine? poate....

DONU' 22-12-06 11:31

Hai ca asta cu oricand nu prea merge...
Nu prea e vreme de chestii de acest gen...
La primavara...
Si nu oriunde, ca nu ma dau de exemplu pe hartoape... (si avand in vedere ce suspensie ai..., cred ca nici tu)
Eu am botul aproape lipit de pamant si tu dai cu fundul de pamant.
Ne trebuie o pista numai pentru noi (piSTa..., nu te gandi la prostii) ;)

bogdan_wrc 22-12-06 14:26

eu dau intai cu scutul..cu fundal mai putin
:P
oricum, azi imi vine alta piesa pt masina. care se pare va REDEFINI cel mai jos punct al masinii ! :P

platon911 25-12-06 13:27

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 670942)
pt ca ma incurca donu cand stau pe loc... :P
pt ca de pe loc cand plec nu ma ajuta cutia, si pt ca la de la >2000 de ture intra turbina cu adevarat. adica la TDI nu e bine sa acc brusc cand te afli sub 2000 ture. fortezi turbina sa intre in "surge". mai ales dupa cip cirip ea poate crapa foarte usor.
oricum pe ud si la puteri mari -mai ales pe puntea fata- plecarea incurca. daca vrei sa vezi doar diferenta intre masini, din mers e cel mai corect. daca vrei sa vezi dif intre soferi, plecarea de pe loc e mai buna. dar la mine, daca plec de pe loc fortat tre sa fortez cutia peste limitele normale si nu e bine. mai ales ca tre sa schimb uleiul si filtrul la cutie.
ps: pt cine nu stie, am cutie tiptronic.

ce dreaq e aia "surge" mah? nam mai auzit de cuv asta.....m-ar interesa k si io am diesel;)

All times are GMT +2. The time now is 15:03.

- Copyright 2026 4Tuning