![]() |
Re: Deva, Hunedoara ?
Degeaba Mutzule daca nu ai talent din nastere :)
|
Quote:
Cu 120 am mers cu Daia Cincis-Hunedoara,si inca sunt aici... |
Quote:
|
Nu mai pot de ras...:))) ce discutii :D Oricum m-am bagat si eu in seama ca am auzit ca se da bere moca si am zis ca ar trebui sa apar si eu pe topic :))
|
Smecheria la discul de ambreaj e sa-i arunci o lopata de nisip inainte de cursa, cica atunci ar prinde chiar daca e uzat ;) .
|
Quote:
Quote:
S-a rezolvat cu discul l-am prins mai bine cu sarma... ;) sa vezi ce prinde acuma de da cu tine pe jos ;) |
Abea astept sa-i fac o proba, cand iti mai da masina sa o conduci si ma vezi prin oras fa-mi semn sa ma tin dupa tine prin trafic, nu de alta dar vreau si eu senzatii tari. Am vazut ca te laudai ca tot timpul cand conduci e o cursa, inseamna ca toata lumea care schimba la 2000 de ture face curse?
|
hopa .. e vba de cv pariuri pe bere moca ? Sper ca nu uitati sa mai sunt si eu pe aici :D
Chiar nu cred ca au rost discutiile astea.Totul se va vedea la "proba" practica.Aici pe forum nu rezolvati nimik. P.S : sa ma chemati si pe mine la "eveniment":D |
aa .. si tocmai am aflat ca doar in 14 Septembrie am examenul pt carnet si ca voi face CEL MULT 15 ore de conducere :D V-am zis eu, daca a avut cine sa ma invetze dinainte ... ;)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Si tu nu ai cu ce sa te tzi dupa mine,opel'u tau la 170 e terminat... |
Quote:
Hai termina, si fa-ti un bine.. si nu mai posta aici, ca habar nu ai ce vorbesti.. Te astept sa-ti dau finalu la poligon, cu BMW-u lu Bebi. |
No zicetzi bah!!! pe cand infruntarea ca nu mai rezist!!!!? hotaratziva odata, ca din vorbe ne-atzi zapacit pe totzi de aici
Deci: BAD-GUY Vs MUTZU in data de .. la ora de ... locatzia : ... masinile cu care vetzi concura chiar nu mai conteaza!!! Fie ca e Bmw,Saxo,papuc,duba sau S.U.V. ...din partea mea facetzi una cu autobuzele numa sa va vad odata la lucru pe amandoi :arrow: |
Quote:
|
Quote:
Nu cred ca potzi tu sa determini cine are voie sau nu sa posteze aici,ca tu suferi asta e partea a 2-a,si pana sa ajungi tu super moderator adica niciodata pt. ca nu itzi permite felu tau de a fi... Si oricum nu o sa fac concurs cu tine cu masina aia,daca ai avea si tu ceva pe la 110 cai sa zicem,ca nici bmw'u ala nu-i mai are pe totzi asta e clar,daca m-am coborat la nivelu tau si a lui Dadi a fost mai mult pt. gluma,cand vine vb. de lucrui serioase se schimba lucrurile... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning