Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Peugeot (https://forum.4tuning.ro/122-masina-mea-peugeot.html)
-   -   Peugeot 407 (https://forum.4tuning.ro/122-masina-mea-peugeot/19820-peugeot-407-a.html)

Yackone 20-01-07 00:48

Re: Peugeot 407

scz n-am vazut:oops:

cristi_407 22-01-07 13:15

Acum am lasat masina la vopsitorie..O sa imi vopsesc bandourile in coloarea caroseriei si o sa renut la cromul de pe el si la grila din fata..Ma bate gandul sa o vopsesc la vara si cred ca o sa folosesc o vopsea de pe M6 putin mai inchisa si cu perla :) mai vedem

Aaronnel^ 22-01-07 17:30

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 709623)
Acum am lasat masina la vopsitorie..O sa imi vopsesc bandourile in coloarea caroseriei si o sa renut la cromul de pe el si la grila din fata..Ma bate gandul sa o vopsesc la vara si cred ca o sa folosesc o vopsea de pe M6 putin mai inchisa si cu perla :) mai vedem

Pacat ca ai renuntzat la crom :(
Cat despre grila nustu ce sa zik , nush cum ar arata vopista :-??

cristi_407 22-01-07 17:48

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 709992)
Pacat ca ai renuntzat la crom :(
Cat despre grila nustu ce sa zik , nush cum ar arata vopista :-??

Ma referem la toata masina..Sa vopsesc toata masina :) Grila o dau jos :)

Aaronnel^ 22-01-07 18:00

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 710019)
Ma referem la toata masina..Sa vopsesc toata masina :) Grila o dau jos :)

Aaaa ... buna ideea ;)
Poi si ce grila pui ?? O lasi pe cea originala ?
De ce ai dat jos cromul ? nu puteau aia sa vopseasca ?

Asteptam poze :)

cristi_407 22-01-07 18:04

Puteau dar vreau cat mai putin crom..Fiecare cum le place :) Si eu abia astept pozele :)

Aaronnel^ 22-01-07 20:32

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 710056)
Puteau dar vreau cat mai putin crom..Fiecare cum le place :) Si eu abia astept pozele :)

Ok .. ;)
Gusturile nu se discuta :)
Daca eram in locul tau lasam cromul :P si faceam grila cu crom doar pe orizontala :P

Bafta ...

Eugen_TL 22-01-07 20:46

asa e ..gusturile nu se discuta...spre ex ce e pe luneta nu imi place daca era dintr-o bucata era ok dar cu stopu nu! si cu crom si fara crom ar arata bine,doar ca acel crom ii da un efect de bling..eu spre ex l-as fi lasat ! iar la masca fata crom doar orizontal ! in fien asteptam sa vedem cum iese .

ps: 407ele din taxi fara tunurile alea arata mult mai bine :)

Aaronnel^ 22-01-07 20:56

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 710372)
asa e ..gusturile nu se discuta...spre ex ce e pe luneta nu imi place daca era dintr-o bucata era ok dar cu stopu nu! si cu crom si fara crom ar arata bine,doar ca acel crom ii da un efect de bling..eu spre ex l-as fi lasat ! iar la masca fata crom doar orizontal ! in fien asteptam sa vedem cum iese .

ps: 407ele din taxi fara tunurile alea arata mult mai bine :)

La faaza asta sunt de acord cu tine ;))
Vara in soare iese masina mai in evidenta ;))
Pleoapa de pe luneta ii faina :)
Abia astept sa vad cum va arata masina la final cu toate pe ea

cristi_407 22-01-07 22:33

Pai masca asa cum ai spus tu..Si mie imi place cromul dar am si jantele pe 18 inchise la culoare si vreau sa am ceva ce nu au alte 407..no crome :)

SFW 22-01-07 23:22

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 710562)
Pai masca asa cum ai spus tu..Si mie imi place cromul dar am si jantele pe 18 inchise la culoare si vreau sa am ceva ce nu au alte 407..no crome :)

Inchise? eu cred ca ai uitat cum arata de cat timp nu le-ai mai avut pe masina :lol: Sunt polishate ... putin spre inchis ... dar stralucesc oricum ...

Ai uitat mai cristi ... of ... ce-i cu gropile astea ... :???: :lol:

Tuning ... arata f bine pleoapa de luneta ... adik ... live arata mult mai bine (desi mie imi place si in poze) ... o face mai sportiva ...

Acum ca sa fiu de acord cu antevorbitorii mei (sau antetastatorii :???: ) ... si eu as fi preferat sa lasi dungile cromate de pe usi ... zic ca dadeau bine ... si cu noua grila de 407 ... cu dungi cromate doar orizontal si mult mai finute.

Oricum o sa fie frumoasa ... si joasa :shock: :D

offtopic: Maine vin la iasi ... jucati acum cat mai puteti ca dupa va iau banda ... tre sa mai trag cateva serii :lol: :rolleyes2

doru_wrc 23-01-07 10:54

astept sa vad ce a iesit:poricum ceva marfa cred

cristi_407 23-01-07 12:09

Sa speram :)

Eugen_TL 23-01-07 14:23

nush baieti dar eu pleoapa aia am vazut-o si in realitate pe o masina si nu imi place deloc...e ca un eleron care pe mijloc e taiat :) in fine

cristi vrei ce nu au toti..pai nu toti au linii finute cromate pe o masina ! mai ales ca tu nu o tunezi GRAV ci finut de efect :) ! daca inca nu te-ai apucat parerea mea e sa vopsesti fara liniile de la bara usi cromate..si baga niste poze aici ,vezi si tu si daca nu iti place apoi le poti vopsi si pe alea! dar nu le vopsi din start sa nu-ti para rau apoi:) doar imi dau si eu cu parerea la o masina care merita ....

cristi_407 23-01-07 15:20

Unde ai mai vazut eleronul :) ?Chiar sunt curios?

All times are GMT +2. The time now is 20:59.

- Copyright 2026 4Tuning