![]() |
Re: METIN 2
ce mic esti mitza ^^eu am 25 pe corvus si cam atata iteme nu prea am armura .. praf arma sulita +7 scut +4 armura +4 cercei de lemn .. am un fms +4 dar nu am lvl de el
|
Cine doreste sa deschidem un server privat de metin sa lase mesaj, ofer hosting pentru doritori.
|
Salut ,
actualizare :D NINJA lvl 78 iteme : abanosi + 9 ful bonus bratara lacrima cer +9 ful bonus colier ametist +9 ful bonus cutite dragon +9 ful bonus cutite siameze +9 costum de vant negru ( otel ) - + 9 - ful bonus papuci +7 ful bonus daca aveti oferta buna - contul este de vanzare cu tot cu iteme :D :D :D |
am lvl 25 si nu rezist la maimute :| de ce?
|
Quote:
Maimutele au un damage destul de maricel... |
ma omoara ... vin 3 grupuri ... si ma omoara si 2 ma cam omoara uneori ...
|
Nu ai aparare si pv .. o sa-ti dau eu un scut o armura si un koif.. ca imi pica cu sutele in v2.. le las pe jos :) ..
LV UP 64. La 66 ma opresc si incep sa cresc Skill. |
Quote:
Am ramas tot LVL 75 - P la atac spirit , G1 corp, dar nam arma acum , caut partyzan +9 |
Quote:
|
am asa Tigru+6,sulita paianjen +7 cu piatra monstri +1,scut de lupta +6
coif de fier +5,papuci coaja de bambus+4,colier lemn +5 cercei de cupru +4,bratara de lemn +5 fms+4,halebarda+2,furca de lupta +1,vreo 7 pietre ... mai multe porcarii |
bai copii lasativa de jocu asta .
1. e drog deci da dependenta 2. bagati bani/ore/copilaria tot in dracu ala de joc ?:)) 3. apucativa de alte sporturi ... ca tot vine vara fara suparare |
Quote:
Postezi de dragul de a posta? |
Quote:
ne jucam ce vrem pan la urma nu ??? fiecare gusturile si parerile lui |
Quote:
|
Vand gold, vrea cineva?
|