![]() |
Re: [Oferta]Aplicare folii auto LLUMAR (SUA)-certificate RAR,garantie 5ANI
3 Attachment(s)
Limuzina Lincoln - Aplicare folie autorizata 3M
|
Programul in perioada sarbatorilor
In perioada sarbatorilor centrele Expert Detailing din Bucuresti vor fi inchise in urmatoarele zile: 24, 25, 26 decembrie 2007 31 decembrie 2007, 1 , 2 ianuarie 2008 27 - 28 - 29 decembrie : program normal ATENTIE: Primii 5 membri care vor suna la nr. de telefon - 0726 728 218 - in perioada 24 - 27 decembrie pentru o programare la unul din centre vor beneficia de discount 5%. Craciun fericit! |
Noutati:
- S-a deschis locatia din incinta Autovit - Incepand de astazi se prelungeste si programul locatiei din Crangasi: luni-vineri 8.30-21.30, sambata 9.00-18.00 - Intra in renovare si locatia din Panduri Pentru programari sunati la 0726 728 218 - precizand ca sunteti membru 4Tuning |
am si eu o intrebare rog frumos :lol:
cat ma costa si pa mn la un logan negru sa pun folie securizata neagra pe geamuri toate ( ev fara parbriz dc nu se pune alta culoare ) si la un opel astra 2007 (break) alb . Aveti cumva ceva poze cu astea doua modele sa vad cam cum ar iesii ??? astept raspuns multumesc |
Salut valentin_vam! Ti-am trimis PM. Poze cu masini facute de noi poti vedea pe forumul acesta si pe urmatoarele link-uri :
https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro/22529-15-discount-aplicare-profesionista-folie-auto/page-9.html https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/20283-oferta-speciala-aplicare-profesionista-folie-auto/page-11.html |
salut.pt un ford scorpio model american autorizata...fata-spate...la ce pret ajunge......sau dak dai autorizatia fara sa montezi folia...ms
|
salut ...incepand cu 464 lei pentru folia Samurai cu 3 ani garantie (luneta+laterale spate+laterale fata)....la montarea foliei se primeste autorizatia + garantia aferenta.
Pentru programari : 0726 728 218 |
zi-mi si mie te rog la un bmw 320d E46 cat costa folia pt toata masina(fata spate si luneta?)????
|
In functie de marca foliei.....incepand de la 464 lei (folia Samurai cu 3 ani garantie) pentru luneta+laterale spate+laterale fata.
|
Cat ma costa la un Focus Hatch 2005 doar geamurile laterale spate, fara luneta. Ma intereseaza o transparenta medie.
Ca variante imi oferi? |
In jur de 250 lei pentru folia LLumar cu 5 ani garantie.
|
Cam scump, numai pentru doua geamuri:(
|
Samurai este o varianta mai ieftina.... in jur de 150 lei...;)
|
Salut! Te rog un pret pentru Mitsubishi Lancer(model nou).Luneta si laterale spate. Multumesc anticipat.
P.S Ma intereseaza LLumar. |
Salut...pretul este 497 lei inclusiv T.V.A.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:25. |
- Copyright 2026 4Tuning