![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
relax...numa o segmentare va trebui sa faci la masina... nu trag io asa tare de ea :lol: :lol: :lol: |
10 Attachment(s)
am vazut azi niste fete de usi!!!abia astept sa mi le faca si mie Joe ca doamne ce mult mi-au placut,atasez cateva poze cu ele ca eu zic ca merita:)
|
Adevarul ca au iesit super si in realitate cu siguranta arata si mai bine !!!!!!!!
|
6 Attachment(s)
sper k proprietaru nu se supara k ii prezint eu mashina...dar nu are net...ce sa zik despre mahina din cate am intzeles proprieterul a fakut totul pe ea...exterior,interior...sistemul audio e provizoriu...azi primeshte un jbl de 250 RMS pot sa zik k pt o dacie ii chiar fakuta cu gust si nu exagerata...singura dezavantaj la masina ar fi priza de aer de pe capota...dar sunt sigur k va fi dat jos in curand de akolo :)
P.S scz k nu se vad prea multe era cam intuneric deja...in cel mai scurt timp vin cu poze mai clare :) |
@big dapp, trebuie sa revii cu poze.
iar la audio, dynamat la portbagaj si (daca nu are) la usi, ca va imbunatati mult acustica... sincer nu mi se par foarte estetice incintele actuale, jbl e ok, sigur va arata mai bine, mai ales daca e sub-box...DECI antifonare portbagaj, ca nu stiu cum se impaca tabla aia de dacie cu bassul :twisted: . Nu-l opreste politia sa-l ia la rost legat de lumina farurilor :?: ps si jante tata, ceva wolfrace sau oz, cu logo rosu, ca vad ca-i place culoarea :lol: . |
Domnu' bezz urmeaza si jante stai linistit!!!;):);)
|
Quote:
|
salut baieti si fete!!!:):):)
am revenit....a fost super...sunt lefter :):):)....ce sa mai zic....coool...asta imi lipsea....sa mananc sa dorm si sa stau cu burtocu la soare si in mare!!!:):):) fugiti in concediu ca merita un refresh ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
un nou proiect!!!!!!!!:):):)cu gatul meu!!!!!!:):):)pacat ca doar 5 zile a fost real dar marti va fi total real ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
offtopic:
Ni pe Sandu cu par pe cap !!:D:D:D Bine-ai revenit :D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning