Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Piese Auto (https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto.html)
-   -   Vand kituri Angel-eyes nu-s kitch-uri (https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto/19602-vand-kituri-angel-eyes-kitch-uri.html)

sco211 25-01-07 13:25

Re: Vand kituri Angel-eyes nu-s kitch-uri

in cazul in care il trimiti in tara...asiguri si un suport tehnic?
adik e destul de greu sa desfaci farul la vw...il lipesti inapoi dupa ce termini?
cu plastic cald?

D R A 25-01-07 22:28

nu te supara ai pe diferite marimi angel-eyesurile si cam ce diametre au
multumesc anticipat

Sorin Golf 3 cabrio 26-01-07 09:30

Quote:

Originally Posted by sco211 (Post 714745)
adik e destul de greu sa desfaci farul la vw...il lipesti inapoi dupa ce termini?
cu plastic cald?

Da, mereu am asigurat informatii utile pt cei din provincie...te astept cu un telefon ceva sau un PM...

Sorin Golf 3 cabrio 26-01-07 09:33

Quote:

Originally Posted by D R A (Post 715713)
nu te supara ai pe diferite marimi angel-eyesurile si cam ce diametre au
multumesc anticipat

Sunt vre-o 8 in total cu diametre intre 50 si 165 mm. Cam ce diametru ai nevoie?

crisstiann 26-01-07 11:04

sorin frate, dak nu mi le montezi nu am facut nimik. nu ma bag sa desfac farul, mai ales ca am vazut ce complicat e pe acolo la oct2. da 1 pret pe ele si poate vii pina la valcea iar dak e interesat si sco2121-de pe forum- atunci treci si prin pitesti. ce zici???????

D R A 26-01-07 11:28

Quote:

Originally Posted by Sorin Golf 3 cabrio (Post 716080)
Sunt vre-o 8 in total cu diametre intre 50 si 165 mm. Cam ce diametru ai nevoie?

mie imi trebuie doar cele mici de 50 mm , dak se poate si un pret pentru ele
ms

Sorin Golf 3 cabrio 26-01-07 12:20

Quote:

Originally Posted by crisstiann (Post 716224)
sorin frate, dak nu mi le montezi nu am facut nimik. nu ma bag sa desfac farul, mai ales ca am vazut ce complicat e pe acolo la oct2. da 1 pret pe ele si poate vii pina la valcea iar dak e interesat si sco2121-de pe forum- atunci treci si prin pitesti. ce zici???????

Distanta este destul de mare si oricum din pacate, nici chiar in Bucuresti nu m-am deplasat si nu ma voi deplasa la domiciliul clientului.

Sorin Golf 3 cabrio 26-01-07 12:26

Quote:

Originally Posted by D R A (Post 716260)
mie imi trebuie doar cele mici de 50 mm , dak se poate si un pret pentru ele
ms

Am acum pe stoc cele cu diametrul de 82 mm. Cele de 50 mm nu mai am disponibile (decat cam in 6 saptamani).

Masoara locasul si vezi daca s-ar potrivii!

Sorin Golf 3 cabrio 26-01-07 12:30

Quote:

Originally Posted by sco211 (Post 714745)
cu plastic cald?

Ce tip si model de vw ai?

crisstiann 26-01-07 19:33

Quote:

Originally Posted by Sorin Golf 3 cabrio (Post 716323)
Distanta este destul de mare si oricum din pacate, nici chiar in Bucuresti nu m-am deplasat si nu ma voi deplasa la domiciliul clientului.

salutare din nou......... nu ai spus pretul pt.4 buc.apropo ce diametre au? spune-mi daca stii cum se desface farul de oct2. am impresia ca e lipit. mi-a spus cineva ca daca il desfac s-ar putea sa faca condens pe interior. stii ceva de chestia asta??? mersi

D R A 26-01-07 22:31

Quote:

Originally Posted by Sorin Golf 3 cabrio (Post 716329)
Am acum pe stoc cele cu diametrul de 82 mm. Cele de 50 mm nu mai am disponibile (decat cam in 6 saptamani).

Masoara locasul si vezi daca s-ar potrivii!

problema sta in felul urmator masina este un peugeot 107 si monatarea lor se face destul de dificil asa am inteles, pe cine am intrebat nu vrea sa mi le monteze ,dak ajung in primavara asta prin bucuresti poti sa mi le montezi tu ? merci

Sorin Golf 3 cabrio 27-01-07 00:23

Quote:

Originally Posted by crisstiann (Post 716892)
salutare din nou......... nu ai spus pretul pt.4 buc.apropo ce diametre au? spune-mi daca stii cum se desface farul de oct2. am impresia ca e lipit. mi-a spus cineva ca daca il desfac s-ar putea sa faca condens pe interior. stii ceva de chestia asta??? mersi

Pretul este cuprins intre 300 lei si 350 lei, in functie de tipul-varianta-dimensiunea inelelor...

Daca-l inchizi bine la loc, cu siguranta nu vei avea probleme cu condensul, mie nu mi s-a plans niciodata nimeni...

Sorin Golf 3 cabrio 27-01-07 00:25

Quote:

Originally Posted by D R A (Post 717116)
problema sta in felul urmator masina este un peugeot 107 si monatarea lor se face destul de dificil asa am inteles, pe cine am intrebat nu vrea sa mi le monteze ,dak ajung in primavara asta prin bucuresti poti sa mi le montezi tu ? merci

In principiu da, le pot monta eu...sau le poti trimite separat aici la Bucuresti si in 2-3 zile le ai inapoi...

pauljmekeru 27-01-07 19:14

pe o dacie model 200 se poate monta???

Sorin Golf 3 cabrio 28-01-07 17:35

Quote:

Originally Posted by pauljmekeru (Post 718161)
pe o dacie model 200 se poate monta???

CLAR NU ! ! !

All times are GMT +2. The time now is 03:02.

- Copyright 2026 4Tuning